Деми Мур подкоси кралицата: Ще родя от сина ти!

Деми Мур подкоси кралицата: Ще родя от сина ти!
4 (80%) 8 votes

Деми Мур се готви за огромна стъпка в живота си, която може да бележи целия свят!

Актрисата Деми Мур призна, че иска да има още едно дете. Въпреки че е само на месеци от 53-тата си годишнина, брюнетката не се чувства като остаряваща дама, а напротив, научи Kliuki.bg.

Както се знае, от известно време Деми Мур се среща с един от принцовете на Великобритания. Това е средният син на кралицата – принц Андрю.

Той изглежда луд по актрисата и макар да е почти на 60 г., нищо чудно да се съгласи да има още един наследник.

Деми Мур иска още едно дете, но този път то ще бъде кралско

Деми Мур иска още едно дете, но този път то ще бъде кралско

На Острова се говори, че планът на Деми Мур е да се обвърже дълготрайно с кралското семейство. Хубавицата се надявала, че това ще осигури старините й един ден.

Актрисата все още не била попаднала в обсега на менопаузата и затова бързала да забременее от Андрю. Дори се говори, че двойката вече правела опити.

Това обаче е истински студен душ за кралица Елизабет Втора. Тя е най-върлият противник на тази връзка, понеже намирала Деми Мур за непристойна за кралската фамилия. Причината е в разюзденото й минало.

В същото време и самата актриса непрестанно твърди, че е влюбена безумно в принц Андрю. Тя го обяви вече за най-добрия, който някога е минавал през леглото й.

„През предишните си връзки сякаш не съм знаела какво е това пълно щастие. Сега се чувствам в един изцяло нов свят.“ – сподели холивудската звезда наскоро.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар