Криско със смразяваща самооценка: Песните ми са парцали!

Криско със смразяваща самооценка: Песните ми са парцали!
5 (100%) 4 votes

Криско отново успя да ошашави всички

Криско каза нещо за себе си, което изобщо не е характерно за неговите колеги. Габровецът Кристиян Талев, по-известен като Криско се изцепи със смразяваща самооценка. Нисичкият рапър откровено призна, че песните му са парцали.

Няма шега, няма измама. Тези думи излезнаха от устата не на някой негов завистлив колега или от неговите зложелатели. Това го призна самия певец и така той оцени това, което прави. Но пък истината винаги се оказва печеливш коз. Поне в повечето случаи.

Защото това е именно панацеята, от която Криско спечели и вече толкова години е в топ класациите. И това лято неговото най-ново парче не спря да се върти из дискотеките и заведенията и се превърна в най-желаната лятна песен. А мацката, която той избра за клипа си, буквално подлуди меломаните.

Подобно признание не е присъщо на повечето изпълнители. От музикалната гилдия се големеят заради работата си и я представят като нещо нечувано и невиждано. И не спират да се звездеят, най-вече сред обикновените хора. Но не така стоят нещата при Криско.

Видеото към последната му песен „Още една нощ” е заснето в Дубай. Според рапъра парчето изобщо не е комерсиално, а по-скоро разкрива лични моменти от неговия живот.

„За месец може да запишем цели два парцала”, с присъщата си снизходителна усмивка разкрива певеца. А скандалната изповед му ошашави не само неговите фенове, а и тези, които не го харесват особено.

Криско обаче има още една черта, като го държи на върха на вълната толкова дълго време. Каквото и да му се случи в личен план, той не изпада в самосъжаление, а още по-упорито се хваща с работата си. Така се случи и след раздялата с последното му официално гадже Ася Капчикова. Вместо да изпадне в депресия и униние след раздялата, той се захвана още по-здраво с работата си и това го спаси от депресия и мъка.

Плеймейтката също не се остави на течението, но след като скъса с известния музикант, тя се впусна в още по-екстремално изживяване.

Криско отново се изцепи с признание

Криско отново се изцепи с признание

Хубавицата получи две предложения за участие в шоу. Но родената в Девин красавица не пожела на есен да влезе в най-известната Къща, а да стане част от от другото предаване-„Фермата”. Там тя ще коси сено, ще дои крави, ще сее картофи, ще плеви и ще живее в 19-ти век, без благините на цивилизацията.

Бившата на Криско обаче е твърдо убедена, че ще се справи с трудностите и предизвикателствата на селския живот, защото доста лета като малка е прекарвала на село, при баба си и дядо си, и активно им е помагала.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар