Голямо нещастие срина Милена Славова, тя е в несвяст! (още подробности + снимки)

Голямо нещастие срина Милена Славова, тя е в несвяст! (още подробности + снимки)
4.6 (92%) 5 votes

Милена Славова не е на себе си след това, което я споходи!

Рок иконата на България Милена Славова е смазана и място не може да си намери от мъка след нещастието, което я споходи. А именно – тя изгуби едно от най-любимите си същества, своето куче Джоджо.

Джоджо е бил откраднат от Милена Славова в заведение в Созопол, като крадецът излъгал присъстващите наоколо, че това е неговото куче. Самата певица разказа случая в мрежата и помоли за помощ и съдействие всеки, който има някаква информация по случая.

Милена Славова

Милена Славова не е на себе си от мъка по откраднатия Джоджо

„Бяхме с приятели в един ресторант, който посещаваме много често. Забавлявахме се, купонясвахме, а двете ми кученца бяха с мен и се мотаеха наоколо, както всеки път. Когато си тръгвахме обаче, само едното се върна при мен, а Джоджо го нямаше. Влязох да го потърся вътре в ресторанта, когато ми съобщиха, че някакъв мъж си го бил познал“, разказва Милена Славова, разбита от мъка.

Болката на рокаджийката е двойна, тъй като Джоджо бил абсолютен любимец на дъщеря й Куин. Момичето място не можело да си намери и плачело по цял ден.

„Не мога да проумея що за изрод трябва да си, за да направиш такова нещо?! Да нараниш, да убиеш или да откраднеш чужд домашен любимец, който отдавна е свикнал и обича стопаните си. Не знаят ли тези хора какво причиняват на другите и на самите животинки“, гневи се Милена Славова.

Певицата и дъщеря й не спират да плачат за кученцето

Певицата и дъщеря й не спират да плачат за кученцето

Колкото до първото си куче, тя го намерила едва живо на улицата. Влюбила се в него моментално и го завела на лекар, а после решила да се грижи за него и да го осинови. Като по чудо четириногото оздравяло и дори ветеринарите останали ошашавени от факта, че днес се чувства по-добре и по-щастливо от всякога.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар