Младата булка Ели е в шок: Разбра защо Миро се е оженил за нея! (мръсната му тайна я съсипа)

Младата булка Ели е в шок: Разбра защо Миро се е оженил за нея! (мръсната му тайна я съсипа)
4.5 (90%) 2 votes

Едва броени дни минаха от сватбата на Миро и Ели, а бракът им вече е под въпрос?!

Сватбата на Миро от Каризма и любимата му Ели се превърна в светската сензация на годината. Двамата се венчаха на остров Корфу сред най-близки приятели, но събитието дойде твърде бързо и неочаквано за всички.

Миро и Ели са заедно от десет години, но връзката им винаги е била на приливи и отливи, тъй като той живееше в България, а тя в Лондон. Точно това породи и множеството въпросителни как така певецът се реши да предложи брак и да се венчае скорострелно, след като до момента не бе и споменавал за подобно нещо.

Миро

Миро обича Ели по свой начин, но не се е оженил за нея заради любовта

Близки до обкръжението на Миро обаче разкриха шокиращата тайна и истинската причина за решението му да надене брачния хомот. Потресаващото е, че тя не е свързана с голяма любов към въпросната Ели Златанов, а с… пари.

Всеизвестно е, че невестата на Каризмата живее и работи в Лондон от много години. През това време тя е успяла да натрупа завидно състояние от луксозния ресторант, който държи и от няколко предишни бизнеса, с които се е захващала. Не друг, а именно Ели винаги е подпомагала финансово изпълнителя, разкриват запознати.

„Миро се ожени за Ели първо, защото богатството й го привлича и второ, защото вече смята, че му е крайно време за дете. Тя обаче нямаше да пожелае да роди от него, ако не бяха женени. Затова и сватбата му дойде дюшеш. Не разбирайте погрешно нещата. Не, че Миро няма чувства към нея, той я уважава и обича по свое му. Но чак такава огнена и изпепеляваща любов, дръжки…“, коментират източниците.

След като чула всички тези приказки по адрес на съпруга си, Ели Златанов сериозно се замислила доколко правилно е постъпила с този брак. Дали нещата ще продължат гладко и за двамата, или тепърва облаците над главите им ще се сгъстяват, това ще видим занапред.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар