Кали хвърли бомбата: Близките й не искат да повярват на това, което съобщи! (истината ги потресе)

Кали хвърли бомбата: Близките й не искат да повярват на това, което съобщи! (истината ги потресе)
5 (100%) 1 vote

Кали винаги си е била малко луда, но този път си навлече гнева на близките!

Кали остарява, но не помъдрява – до това заключение достигнаха потребители в социалната мрежа, а и много от близките до обкръжението на певицата, които са потресени от решението й.

Наскоро пайнерката хвърли бомбата с новината, че заминава на турне в САЩ и ще остави трите си деца на грижите на тримата им бащи. Да се оправят с тях кой, както свари.

Кали

Кали си навлече гнева на мнозина потребители, а и на бившите си мъже

Кали дори се радвала и се чувствала късметлийка, че синовете й нямат един, а цели трима татковци, тъй като така щяло да бъде по-лесно за всички и особено за мъжете. „Като имат по едно дете, ще се оправят лесно. Не е като да тръснеш три парчета на главата на един мъж“, смеела се Кали пред свои дружки и тръпнела от нетърпение да си развее Д-то зад океана.

Тя разказвала, че не е била в Америка доста отдавна и затова сега брои часовете. Нямала търпение да скъса синджира с тамошните си родни фенове, а и да се запознае с някой и друг американец. Все едно те само нея чакат янките, шушукат с присмех нейни завистливи колежки.

Че Кали е решила да пее зад океана няма лошо, но много от познатите й не проумяват как може да остави децата си просто ей така. „Какво като ще бъдат с бащите си?! Те са свикнали да живеят заедно, а сега трябва да ги разделят. А и друго е една майка да се грижи за тях, друго е бащата да го прави. Все пак не става дума за един уикенд“, коментират източниците.

Всъщност се оказа, че и татковците не одобрявали решението на Кали. Единствено Влади не мрънкал и приел нещата нормално. Двамата бивши на певицата обаче побеснели, защото считали постъпката й за крайно безотговорна и неприсъща за зряла жена като нея.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар