Свърши се: Слави показа вратата на Грахич! (намрази я заради предателство – ВИДЕО)

Свърши се: Слави показа вратата на Грахич! (намрази я заради предателство – ВИДЕО)
3.5 (70%) 4 votes

Слави Трифонов най-после успя да се отърве от Цветелина Грахич!

Слави Трифонов от дълго време насам набираше на певицата си Цветелина Грахич и се чудеше как да я разкара от предаването си. Е, ето че желанието му се сбъдна и то по вина на самата босненка.

По всяка вероятност Дългия няма и да изчака да си намери нова певица, а „Шоуто на Слави“ ще стартира само с Борис Солтарийски и Лилия Стефанова, това разкриха източници от кухнята на Би Ти Ви.

Слави Трифонов

Слави Трифонов бесен, гони Цветелина Грахич от шоуто си заради тази измяна и лъжа

Причината за раздялата с Цветелина Грахич е поредното предателство от нейна страна. А именно – заработване на черно, за да не се отчита пред шефа си и компанията му „Седем осми“.

За всички е ясно, че инатата босненка редовно пренебрегваше правилата в екипа на Слави Трифонов и правилото да стикова участията си извън шоуто с него. По договор хората на Дългия взимат хонорар от странични изяви, като дават повече от половината от парите си на него.

Цветелина Грахич обаче се изхитрила и започнала да пее и да пълни гушата си с тойни участия по сватби и вечеринки, които гаджето й Кристиян Шаламанов й уреждал.

Точно тук обаче стана и големият гаф, защото в медийното пространство изтече видео запис как Цветелина пее и се скъсва от гьобеци на годежа на цигански барон в Якоруда. Оркестърът на приятеля й „Рико бенд“ е ангажиран за събитието, на което Грахич изпразни джобовете на гостите и напълни портмонето си.

Това преляло чашата на търпението на Слави Трифонов, който бесен посочил вратата на белята Грахич. „Какво си мислеше тя – че може безнаказано да лъже Слави ли?! Не е нито на годините му, нито на акъла, нито на опита. Да я видим сега как ще я кара само с парите от цигански сватби“, коментират запознати.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар