Андреа бременна от Кубрат Пулев? (Това ли е причината да се ошишка)

Андреа бременна от Кубрат Пулев? (Това ли е причината да се ошишка)
4.7 (93.33%) 3 votes

Андреа е бременна?

Бременна ли е Андреа или се е ошишкала. Това се питаха онлайн потребителите, които видяха снимките й в интернет пространтвото. Певицата вероятно е „пипнала живата болест”. Това подозират други фейсбукари, които не могат по друг начин да обяснят скоростното й надебеляване.

Ако не носи нов живот в себе си, вероятно зверски се тъпче всеки ден. Иначе няма как да се обяснят сензационните снимки на напълнялата Андреа на тях. На фотосите фолкаджийката носи най-малко с два номера по-широки дрехи, а корема й стърчи доста преди нея.

Погледите на хората около поп фолк дивата също говорят за шок и изненада. На снимките се вижда как минувачите се кокорят на бутовете и задницата на бившата пайнерка, които в никакъв случай не може да минат за стройни.

Най-обяснимата причина за наднорменото тегло на изпълнителката е настоящо забременяване от Кобрата. Припомняме, че националния шампион по бокс е заедно с поп фолк дивата от седем години. Спортистът все още не е направил певицата своя законна половинка.

Но Андреа често споменава в интервюта, че вече е готова да стане майка. Още повече че блондинката вече жъне известност и извън родината. За бащинство говори и нейния партньор, чиято кариера също върви изключително добре.

Още повече, че блондинката отдавна е известна като жена, която държи изключително много на външния си вид. И това отпускане няма как да се случи, освен ако не носи детето на приятеля си.

Андреа бременна ли и или дебела, това е въпросът

Андреа бременна ли и или дебела, това е въпросът

„Двамата са чудесна двойка, заедно са от толкова години. Нека да носи детето на шампиона, това ще е невероятна новина. Защото и да чакаш дълго, също не е на добре. Защото в един момент може да ти щукне, да си потърсиш нещо ново, не винаги обаче по-добро”, не спират да коментират феновете във Фейсбук. И стискат палци наистина фолк звездата да ни зарадва с тази блага вест.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар