Гришо вбеси България: Готвят му линч заради тези думи! (виж какво изцепи Димитров + снимки)

Гришо вбеси България: Готвят му линч заради тези думи! (виж какво изцепи Димитров + снимки)
5 (100%) 1 vote

Григор Димитров – Гришо си навлече гнева на маса българи след тази изцепка!

Гришо продължава да скандализира и да гневи хората у нас. В родното му Хасково граждани се зарекоха, че се отказват от него, а по-темпераментните дори му готвят линч заради думите, които изцепи в своето последно интервю.

Тогава, пред световни журналисти, Григор Димитров нарече свой дом Монако. Гришо беше попитан каква е тази снимка, която държи на мобилния си телефон, а той спокойно отговори, че пази близко до сърцето си снимката на дома си – Монако.

Гришо

Гришо разгневи съгражданите си от Хасково, масово се отричат от него

Фотото, както ще видите, изобразява пристанището на Монако и безспорно е наистина красиво. Но фактът, че Гришо определи едно чуждо място за своя дом жестоко вбеси българите.

„Съвсем се забрави това момче. Срам ли го е да нарече нещата с истинските им имена. Та той е от Хасково и най-вече от България. Лошо ли е да си го признае пред света и да покаже, че се гордее от корените си и от произхода си. Това е нечуван позор и хасковлии с право искат да се отрекат от него“, коментират бесни потребители в мрежата.

Те припомнят и скандала от отминалата Олимпиада в Рио, когато надутият Григор Димитров подмина като малка гара родните спортисти там и дори не отговори на поздрава им, сякаш го е срам от тях.

Димитров показа с гордост снимката на своя "дом" Монако.

Димитров показа с гордост снимката на своя „дом“ Монако.

На Димитров обаче явно хич не му дреме от това, че българите са на път да го намразят. В момента той споделя, че се чувства на гребена на вълната и отново е влюбен. „Влюбен съм в тениса, в ранните сутрешни тренировки, в ледените бани, в състезанията. Отново съм зареден на сто процента и съм готов да дам всичко от себе си на корта“, разкри Гришо – разбира се, отново пред чужди медии.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Гришо вбеси България: Готвят му линч заради тези думи! (виж какво изцепи Димитров + снимки)”

  1. р4ртъг

    сеп. 06. 2016

    Хахахаха, какъв линч? Домът на човек е там, където живее. В случая на Григор – там, където живее с баща си. В Монако.
    Груьо от Мало Големанци може и да го е яд, но защо трябва да изтипосвате мнението му?

Добавете коментар