Не се спря! Ива Екимова забърса ново гадже (Виж кой смени Петрозар)

Не се спря! Ива Екимова забърса ново гадже (Виж кой смени Петрозар)
4.7 (93.33%) 3 votes

Ива Екимова определено е излезнала от депресията

Ива Екимова дълго ближеше любовни рани, но сега твърдо е стъпила на любовния фронт. Пиарката на звездите получи поредното разочарование в любовта, след като се раздели с гаджето си Петрозар. Двамата бяха заедно няколко години и дори заживяха под един покрив. Но се разделиха, не твърде приятелски и бизнесмена веднага хлътна по по-младата Лили Иванова. С днешна дата двамата се радват на безоблачно щастие.

Според клюката, дълго гравитирала из публичното пространство, богаташа натирил Екимова, заради нейно залитане по по-млад мъж.Което сега истината блесна наяве. Защото Ива Екимова твърдеше, че той е виновен за разрива помежду ми, а сега нещата се обърнаха окончателно. Блондинката наистина си пада по млади лъвчета и с поредната си забивка го доказва.

Бившата вдовица на Дими от „Сленг“ вече има нов трофей в сърцето си и окончателно е преборила депресията от неуспешната си връзка. Вероятният й нов кандидат за леглото се оказва млад Аполон, който по професия е боксьор. Здравото момче доста се усуквал около известната кака, при едно от пътуванията й в провинцията. То й бил доста настойчив и упорито давал знак да се разбере, че бил много навит на зрялата дама.

Ива Екимова винаги е успявала да омайва с визия и пленителна усмивка. Бившото момиче на късмета наскоро упорито тренира във фитнес залата, като не спира да се хвали с новите си плочки по корема и отслабналите си бедра. Пиарката на звездите никога не е страдала от наднормено тегло, но сега изглежда убийствено, твърдят дори и тези, които не са й фенове.

Това е забелязал и младия боксьор, който все пак накарал известната персона да му обърне внимание, за да си разменят телефоните.

Ива Екимова заби млад Аполон

Ива Екимова заби млад Аполон

Последвала романтична вечеря в столицата, но за повече историята мълчи. Засега Ива Екимова не разкрива кой е мъжа до нея и има ли шанс авантюрата им да се превърне в сериозна връзка.

Но опарена от предишното си афиширане на любовния си живот, тя е решила сега да запази личното си пространство от любопитни очи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Не се спря! Ива Екимова забърса ново гадже (Виж кой смени Петрозар)”

  1. tgrthhr

    сеп. 06. 2016

    На тоя крокозъбел няма ли кой да му каже да си изруси и веждите?

Добавете коментар