Деян Донков разтърси Радина: Тя не може да повярва, че е способен на това! (още подробности)

Деян Донков разтърси Радина: Тя не може да повярва, че е способен на това! (още подробности)
4.7 (93.33%) 3 votes

Радина Кърджилова не може да повярва, че това е нейният Деян Донков!

Едва няколко месеца минаха от раждането на първородното дете на Радина Кърджилова и Деян Донков, а красивата актриса не може да повярва на очите си.

Младата майка не може да познае Деян Донков и буквално й се струвало, че той се е превърнал в съвършено друг човек. Това разкриха близки до семейството им източници. Дори колегите на актьора не вярвали на очите си и се чудели каква е тази коренна промяна.

Радина Кърджилова

Радина Кърджилова не беше виждала това лице на любимия си Деян Донков, макар че са заедно от толкова много години

Не, този път Деян Донков не трябва да бъде оплют или порицан, а точно обратното. За разлика от преди, когато той се скъсваше да изневерява на Радина Кърджилова и двамата бяха в непрестанни скандали, сега положението е коренно различно.

Донков дори отхвърлял всички ангажименти, които може, само и само да бъде неотлъчно до бебето и до жена си. Вместо Радина Кърджилова да се мори с бебока, той поемал инициативата и вършел всички неща, които умее.

„Деян е друг човек, напълно различен. Да го видите само с какво умиление и почти възхищение сменя мръсните памперси на сина си, как го храни и как си играе с него. Вечер го взима на ръце и го приспива, а ако се разплаче през нощта, почти винаги иска той да става и да се занимава с него, за да може Радина да си почива“, разказват с удивление източниците.

Самата Кърджилова често се смеела пред приятелки и се чудела дали някакви извънземни не са откраднали предишния й мъж, за да го сменят с неговото съвършено копие. Двамата могат да бъдат засечени често из улиците на столицата, където се отдават на дълги разходки с детето си, а лицата им греят от щастие и любов.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар