След скандала с Александра Богданска: Даниел Петканов не знае какво го чака! (отмъщението й е страшно)

След скандала с Александра Богданска: Даниел Петканов не знае какво го чака! (отмъщението й е страшно)
4.2 (84%) 5 votes

Даниел Петканов причини нещо наистина потресаващо на бившата си приятелка Александра Богданска!

От вчера целият Фейсбук гърми и се тресе заради скандала с лудия репортер Даниел Петканов и бившата му вече изгора Александра Богданска. Красивата моделка буквално беше линчувана от хиляди потребители за това, че е изневерила на колегата на Милен Цветков.

Истината, че Алекс е мърсувала с различни мъже зад граница нямаше да стане общонародна новина, ако самият Даниел Петканов не се беше постарал да я разтръби из мрежата. За да накаже подобаващо неверницата.

Даниел Петканов

Даниел Петканов почерни живота на Александра Богданска, която обаче няма да остави нещата така. Мръсните игри тепърва започват и за двамата, но докъде ли ще стигнат?!

Страницата на Богданска в мрежата е засипана от обидни думи и колажи, а хората са направо озверели към нея. Тя обаче упорито отказва, както да изтрие мръсните думи, така и да затвори профила си за чужди коментари. Вероятно това е стратегия, целяща да превърне и нейния случай в чудо за три дни.

Не така обаче ще се разминат нещата за Даниел Петканов. Близки до обкръжението на Александра Богданска разкриха, че тя готви страшно отмъщение на лудия репортер. Което обаче държи да му сервира студено.

Богданска имала достатъчно познати и връзки, които биха могли да й помогнат дори ако пожелае да изрита Даниел Петканов от телевизията. Да не говорим, че нейни приятели яко са се наточили да му строшат крилцата.

„Даниел направи живота на Алекс тъмно черен и трябва да си получи заслуженото. Не, не я оправдаваме затова, че му е изневерила. Виновна е. Но това, което той в момента й причинява, е много по-гнусно дори от професията на жрица. Даниел се показва като един изключително долен, злобен и комплексиран човечец. Ако беше истински мъж, просто щеше да замълчи и да я изтрие от живота си“, категорични са източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “След скандала с Александра Богданска: Даниел Петканов не знае какво го чака! (отмъщението й е страшно)”

  1. Iwan Kolew

    сеп. 07. 2016

    Има връзки, да! Лапа на правилните хора!

  2. Алекс

    сеп. 08. 2016

    Дали? Вие там ли бяхте? От друга страна как да не изневериш на тоя ненормален грозник. Близките и казват, че тя многократно е искала да се раздели с него, но той не е искал да чуе. Нищо чудно, ако е вярно и че го е издържала на практика. Какво изобщо е правело това момиче с него.

Добавете коментар