Цеца Величкович побърква ВИП Брадър! (Ето какво поиска от продуцентите)

Цеца Величкович побърква ВИП Брадър! (Ето какво поиска от продуцентите)
3.6 (72%) 5 votes

Цеца Величкович ще е новата топ сензация във ВИП Брадър

Сръбската певица Цеца Величкович ще е супер звездата, която продуцентите ще вкарат в една от най-известните Къщи. Чаровницата ще прекрачи прага на култовото шоу тази есен. Тя ще е третата мега атракция, която продуцентите Радо Тушев и Нико Тупарев ще вкарат в шоуто си. Преди нея там влезнаха секс бомбата Памела Андерсън и милионерската наследница Парисън Хилтън.

Цеца Величкович обаче няма да се „продаде” лесно на организаторите на шоуто. Според слуховете поискала да й се брои четвърт милион евро, за да прекрачи прага на къщата. Тази сумата дори била и по-голяма, твърдят от екипа на шоуто. Засега изпълнителката на „Пиле” не е дала окончателен, утвърдителен отговор.

Продуцентите обаче са готови да дадат мило и драго, само и само сръбската певица да влезе в юбилийното издание на ВИП Брадър и да разкаже някои неизвестни истини от съжителството си с Аркан. Те били готови да изпълнят всякакви нейни капризи, стига да стане част от шоуто, дори и да остане вътре само три-четири дни.

Продуцентите се надявали турбо кралицата на Сърбия да поднесе още пикантни подробности около брака си с известен с мрачната си слава Желко Ражнятович-Аркан. Убитият при атентат през 2000 г. Аркан е смятан за един от най-зловещите престъпници на Балканите за последните десетилетия. Година преди това той бе обвинен от международния съд в Хага във военни престъпления.

Наскоро Михайло, сина на Аркан от предишната му връзка, обвини фолк звездата, че е затворила баща й в луксозна вила в Кипър. Там го държала като куче, издържала го и не искала да го пусне. Но той щял да разкрие истината пред цяла Сърбия и да разобличи мащехата си. Дори в затвора, условията щели да бъдат в пъти по-добри от гнета, на който го подлагала Цеца Величкович. Цеца отказа да коментира думите му. Близки до звездата обаче припомниха, че сина на Аркан от три години има проблеми с дрогата.

„Той беше много интелигентен мъж, смел до лудост и в същото време невероятно нежен. Казвам го като жена, делила с него пет години, в добро и зло. Споменът от миналото е толкова жив, че отхвърлям всички, които се опитват да се сближат с мен, като с жена. Отритвам ги и се отдавам на работата”, разкрива част от личния си живот певицата.

Цеца Величкович не може да забрави Аркан

Цеца Величкович не може да забрави Аркан

Продуцентитите и сръбската мега звезда се срещнали в края на миналата седмица. Тогава хубавицата бе поканена да пее на българска сватба. Тя извива глас за милионерското семейство Гери и Пламен Ташкови, които оженили сина си Николай в морския курорт Лозенец.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар