И Лили Иванова в плен на чалгата? (Пяла с фолкаджийка на една сцена+фотодоказателство)

И Лили Иванова в плен на чалгата? (Пяла с фолкаджийка на една сцена+фотодоказателство)
5 (100%) 1 vote

Лили Иванова също е пяла на една сцена с чалгаджийка

Голямата Лили Иванова също е делила една сцена с поп фолк изпълнителка. Това се случило в далечната 1994 година. Примата на родната естрада била поканена от организаторите на „Пирин фолк” в далечната година. Певица №1 у нас трябвало да изпълни песента „Грешница на любовта”.

Звездата приела поканата и се съгласила да изпее хита си. Но какъв бил ужаса й, когато разбрала кой е сред трите беквокалистки, които ще излизат с нея на една сцена. Оказало се, че сред тях е и скандално известната Сашка Васева.

Дупнишката мадона, както по-късно е известна чалга певицата, по това време била издала първия си албум. За толкова кратко време тя дори успяла майсторски да се сдобие и със скандалната си слава. Затова организатори на феста я поканили за участие, пише HotArena.

Този факт обаче разлютил до дъното на душата й топ изпълнителката от Кубрат. Лили Иванова дори поискала да не участва в спектакъла, защото не си представяла да бъде на една сцена с изпълнителка от лекия жанр на музиката.

„Какво, да пея на една сцена с тази кръчмарска певица? Че това е под моето достойнство, уронва престижа ми. Няка как да се случи. Не мога да си позволя и да си помисля, че ще бъда на една сцена с тази, така наречена певица”, бълвала змии гущери капризната Лили.

Все пак организаторите успели да укротят някак си разярената естрадна прима. Фолклорния спектакъл стартирал само след няколко часа и било невъзможно да се намери певица, която за толкова кратко време ще научи думите на песента в триото.ivan

Лили Иванова се съгласила, все пак да остане на сцената, едва след куп увещания. И в края на краищата тя пяла заедно пол фок дивата Сашка Васева през 1994 година.

Лили Иванова пяла на една сцена със Сашка Васева

Лили Иванова пяла на една сцена със Сашка Васева

Това било първият и последен път, когато Лили Иванова извивала глас на една сцена с поп фолк изпълнител.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар