Ирена Милянкова в ступор: Пак остава сама! (виж защо Никола вдигна ръце от нея – подробности)

Ирена Милянкова в ступор: Пак остава сама! (виж защо Никола вдигна ръце от нея – подробности)
4.5 (90%) 2 votes

Никола Чолаков е на път завинаги да вдигне ръце от половинката си Ирена Милянкова!

Хубавата Ирена Милянкова съвсем скоро може отново да ореве орталъка, че е останала сама. След като живя години наред в кошмара на Росен Чолов – Чолата, манекенката рискува да изгуби единствения мъж, който я е правел щастлива и я е обичал истински.

Никола Чолаков, който е баща на петото дете на Ирена Милянкова, е на път да вдигне ръце от хубавицата, защото претенциите й му дошли в повече. Близки до него източници разкриха, че Милянкова от месеци не спирала да натяква на благоверния си да й купи къща в Халкидики.

Ирена Милянкова

Ирена Милянкова рискува да изгуби Никола Чолаков заради капризите, които вече са му омръзнали

След като роди детето на Чолаков, Ирена Милянкова коренно се променила. „В началото беше по-скромна и тиха от водата. Винаги подхождаше с разбиране, никога нямаше претенции, съгласяваше се с мъжа си – абе, с две думи жена-мечта. Като всяка втора жена обаче – роди и се превърна в мрънкало“, коментират източниците.

Никола Чолаков, разбира се, също нямал нищо против да се сдобие с една китна и луксозна къщурка в Халкидики, но за разлика от жена си бил наясно, че парите не падат от небето.

Плюс това човекът има да издържа не само своето дете от Ирена Милянкова, но и отрочетата на Чолата, заради което всеки друг би го съжалил. Близки до Ирена са убедени, че е успяла да хване птичето на късмета в лицето на Никола и не бива да го пъди сама.

„Друг мъж като него няма да намери. Все пак не е вече първа младост, а и с тази детска градина зад гърба… Свещи трябва да пали в църквата от благодарност, че е срещнала Никола, а не да го върти на шиш с прищявките си“, категорични са източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар