Рядък ужас: Камелия, ти ли си това?! (лицето на певицата шокира – виж до какво се буди Цветин)

Рядък ужас: Камелия, ти ли си това?! (лицето на певицата шокира – виж до какво се буди Цветин)
4 (80%) 2 votes

Камелия няма нищо общо с мадамата, която сме свикнали да виждаме!

Златната рибка Камелия направи една от най-грубите си грешки. А именно, да забрави на колко години е и да се изтипоса в мрежата съвсем, ама съвсем натурална.

При това от толкова близък план, че още малко ще ви целуне от снимката. Всичко това щеше да е добре, ако певицата не изглеждаше като току-що излязла от клиника след няколко месечно боледуване.

Камелия

Камелия такава, каквато сме я виждали винаги. Явно обаче това е било само заблуда

Лицето й буквално ужаси потребителите, които три пъти плюха в пазви и хукнаха да си леят куршум – по техни думи. Реакциите им може и да са малко преувеличени, но истината е, че Камелия не бива никога повече да си позволява подобно нещо.

Както сами виждате, кожата на лицето й е толкова повехнала и бледа, че придава нездрав вид на Ками. Веждите и миглите на изпълнителката отдавна вече не са така ярки и изразителни, а са повече от бозави. Устните тънки и безцветни – с две думи пълна трагедия.

Дори косата на Камелия е започнала да намалява трайно заради непрекъснатото изрусяване и третиране през годините. За бръчиците покрай очите само няма да говорим, защото те са съвсем нормални за годините й, а и са доказателство, че Ками е прекарала много щастливи мигове, изпълнени със смях.

А ето я и истината - бледо лице, бозави мигли и вежди, устни без цвят... Изобщо "мила" картинка и още нещо. Фенове в ступор

А ето я и истината – бледо лице, бозави мигли и вежди, устни без цвят… Изобщо „мила“ картинка и още нещо. Фенове в ступор

„Леле мале, до това чудо ли се буди нейният Цветин?! Че той е сто пъти по-хубав от нея като ги сравняваме. Горката! Да се стяга и да започва с разкрасителните процедури, че като гледаме, бая пари и време ще й се наложи да ръсне по тях“, коментират зевзеци.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Рядък ужас: Камелия, ти ли си това?! (лицето на певицата шокира – виж до какво се буди Цветин)”

  1. Цветан

    сеп. 08. 2016

    Прекалената загриженост, за външният вид на Камелия ви превръща в най-меко казано дебили, защото тя постоянно качва във своя фейсбук снимки всякакви с грим и без грим. Знаем я по-добре от вас какво представлява. Обаче, голям кеф е човек да види как идва края на посредниците между публиката и звездите – ВИЕ, МЕДИИТЕ! Тоя Фейсбук ви взе хляба…. :))))

Добавете коментар