Емо Чолаков избухна към Натали Трифонова: Ти си метреса, за друго не ставаш! (Всичко за скандала)

Емо Чолаков избухна към Натали Трифонова: Ти си метреса, за друго не ставаш! (Всичко за скандала)
4.3 (86.67%) 6 votes

Откакто Емо Чолаков и Натали Трифонова се подвизават пред една и съща карта, времето в БТВ може да се определи с една дума – доста напечено.

Още с появата си русокосата и дългокрака синоптичка разбуни духовете в телевизията и си навлече гнева на мнозина, сред които и добродушния на пръв поглед Емо Чолаков. С всеки изминал ден нетърпимостта между двамата ставала все по-голяма, а веселякът, който е доста по-различен извън ефир, на няколко пъти си позволявал да си изпуска нервите, научи kliuki.bg

Емо Чолаков унищожава конкуренцията

Емо Чолаков унищожава конкуренцията

Последният път, само преди дни, Емо Чолаков си позволил да нарече Натали „метресата на Бареков“. Тези думи сякаш били на езика на много от работещите в БТВ, но никой преди него не се осмелил да ги изрече на висок глас. Синоптикът обаче започнал да усеща, че блондинката започва да трупа доста активи и дори да задминава неговата слава, което никак не му харесвало. За няколко години топ успя да си извоюва върха сред водещите на прогнозата за времето и нямал никакво намерение да го дели с Трифонова.

Освен заради отношенията си с бившия журналист и настоящ евродепутат Николай Бареков, които й дали начален тласък в кариерата, красавицата била недолюбвана и по друга причина. Появили се съмнения сега с кого си ляга, че да я вземат на работа с говорен дефект. Работещите в телевизията, а и по-наблюдателните зрители са категорични, че Натали си плаче за логопед. Емо Чолаков дори бил готов да й препоръча най-добрия, но пък не искал да й прави подобна услуга, пише hotarena.net.

Докато при доста подвизаващи се на малкия екран проблемът е със звука „р“, Трифонова изпитва огромни трудности да каже правилно „л“. Нейното звучало леко на пернишки диалект и в нюзрума вече е подиграват, че е „суълчево“ момиче, което обаче не умее да говори правилно. Разбира се, Емо Чолаков е тарторът на гаврите и се надявал те да стигнат до шефовете, които да преценят, че това е недопустимо, и да махнат от екран красавицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар