Шокираща вест от болницата: Състоянието на Алекс Богданска е критично! (истината почерни семейството й)

Шокираща вест от болницата: Състоянието на Алекс Богданска е критично! (истината почерни семейството й)
4.8 (95%) 4 votes

Александра Богданска е много зле и се намира в критично състояние!

Гнусният скандал между Даниел Петканов и бившата му изгора Александра Богданска премина всички граници на нормалността, че и на лудостта. Злобата на лудия репортер изпрати момичето директно в болница, а състоянието й към момента е критично.

Семейството на Александра Богданска е почернено от случилото се – купищата обиди към Алекс и жестокия нервен срив, в който тя изпадна преди два дни.

Александра Богданска

Александра Богданска е в критично състояние. Лекарите са притеснени, а семейството й е в страшен шок

Медици разкриват, че Александра Богданска се крепи единствено на шепата силни успокоителни, които пие, както и системите, с които я поддържат ежечасно. За късмет тя е влязла в психиатричното отделение, преди да рухне дотам, че да посегне на живота си, подобно на Цвети Стоянова, коментират нейни познати.

„Александра беше дала на лекарите моя телефон и те ми се обадиха. Не знам защо го е направила, тъй като аз отдавна вече не работя с нея, а и отношенията ни не са били твърде топли. Но нямаше как да не отида и да й помогна. Гледката, която видях обаче, ме ужаси – това не е същото момиче. Алекс е силно отслабнала, бледа и едва успя да си вдигне ръката, за да ме поздрави. Свършила се е“, разкри и бившата ни Мис България Маги Вълчанова.

Тя и близките на Александра Богданска са бесни на Даниел Петканов, че е стигнал дотам да погуби жената, която доскоро е твърдял, че обича повече от всичко. „Злобата на това човече явно е безранична. Е, доволен ли е сега?! Или щеше да е по-доволен, ако Алекс си беше причинила нещо. Спрете да се занимавате с нея, оставете я на мира“, призовават приятели и роднини на Богданска.

Лудият репортер обаче се е покрил още от понеделник и от него няма и следа.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Шокираща вест от болницата: Състоянието на Алекс Богданска е критично! (истината почерни семейството й)”

 1. Daniela

  сеп. 09. 2016

  Ми тия успокоителни може и преди да си ги е пиела щом е правила свирки от крак! Крушка без опашка няма!

 2. Лилит

  сеп. 10. 2016

  Какво ви интересува вас какви и на кого е правела свирки?! Ще си живее живота както иска. Никой няма право да я съсипва така, дай да я убием с камъни. Вие самите любовници не сте ли имали? Живяла била с него, е и? Женени ли са, деца ли мат или са сгодени? Я си гледайте вашата работа!
  Емилио Боев, мирише на сссссссстрашен глупак!

Добавете коментар