Деси Цонева пратила Митко в гроба?! Тези скандални разкрития обясняват всичко!

Деси Цонева пратила Митко в гроба?! Тези скандални разкрития обясняват всичко!
5 (100%) 3 votes

Близка приятелка на покойния Митко Цонев обвини дъщеря му Деси Цонева за неговата смърт.

Деси Цонева е правила не една и две изцепки, докато татко й бе между живите. Не спря да ги прави и когато той напусна този свят. Една нейна постъпка обаче е оказала фатално влияние върху баща й, чието здраве се разклатило в последните месеци заради нейния чепат нрав и непризнаване на волята на именития й родител, научи kliuki.bg.

Обвиниха Деси Цонева за смъртта на баща й

Обвиниха Деси Цонева за смъртта на баща й

Близка приятелка и колежка на Димитър Цонев от БНТ не успя да сдържи гнева и възмущението си и им даде воля, обвинявайки в прав текст Деси Цонева за кончината на баща й. Тя разкрива, че със своите изцепки, дъщерята на тв журналиста е успяла да срине крепкото му здраве, а натрупаните стрес и нерви са избили в масивния инсулт, който доведе до фатален край след седмица в кома.

Всичко започнало преди няколко месеца, когато Десислава получила покана да стане част от ВИП Брадър. Интересът на продуцентите към нея бил обяснен с това, че е позната със скандалния си имидж и поведение, но досега не е участвала в подобен проект. Тя приела най-вече заради солидния хонорар от 130 бона, който вече е преведен по сметката й. Щом разбрал за решението на щерка си, на Митко Цонев буквално му прилошало.

Той бил пределно наясно, че ако Деси Цонева стане част от брадъра, това ще е позорно падение както за нея, така и за него. Той познавал навиците й да пие от сутринта и да не си държи езика зад зъбите, но тя искала да докаже, колко е умна и възпитана. На нейна страна застанала дори майка й Мариана и Димитър повел неравностойна битка, която накрая платил с живота си, пише hotarena.net.

Освен че дъщеря му нямала никакви намерения да му се подчини, тя често му спретвала и жестоки скандали и то на публични места. Последният подобен бил точно вечерта преди да получи инсулта. Семейството седяло в ресторант във Варна, когато отново била подхваната темата за риалитито. Това довело до ново избухване на Деси Цонева, а Митко се прибрал в стаята си, защото вдигнал кръвно и му станало много лошо.

Не само участието й във ВИП Брадър е било ябълка на раздора между баща и дъщеря. Тя имаше връзка с Георги Джамов, който има доста съмнителна репутация. Заради него зарязала бащата на детето си Янчо Таков-младши, при който се върна след кончината на баща си. Десислава не еднократно е имала проблеми и с алкохола и наркотиците, но татко й винаги е бил благосклонен към нея.

На погребението на Димитър Цонев дъщеря му се държала повече от неадекватно и била облечена в рокля с гол гръб. Тя дори имала наглостта да заяви, че е по-добре, че татко й е почнал, защото иначе е щял да бъде „зеленчук“. А приятелката на журналиста се чуди както още иска да постигне Деси Цонева – да убие и баба си Анахид ли?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар