Слави Трифонов вся раздор в семейството на Гери-Никол! Върна си го на певицата с хитрост

Слави Трифонов вся раздор в семейството на Гери-Никол! Върна си го на певицата с хитрост
3.8 (76%) 5 votes

Слави Трифонов показа нагледно на Гери-Никол, че е прекалено малка, за да му прави номера.

Преди време се заговори, че Гери-Никол и Слави Трифонов са в тиха война, която започнала с мераците на Дългия към лолитката и продължила с нейното участие в шоуто му, в което тя се държа доста арогантно с него. Както знаем, шоуменът не позволява никого да се подиграва с него, а освен това успява да извлече дивиденти от всяка ситуация, разбра kliuki.bg.

Слави Трифонов успя да спечели Гери-Никол

Слави Трифонов успя да спечели Гери-Никол

Както вече стана ясно, Слави Трифонов готви грандиозен концерт на „Орлов мост“ непосредствено преди президентските избори и референдума в началото на ноември. Изненадващо обаче се оказва, че гвоздеят на програмата ще е не кой да е, а самата Гери-Никол! Лолитката ще извие глас и пищна снага пред стотиците хиляди, които се очаква да се съберат на спектакъла, която основна цел не е забавление, а политическа пропаганда.

Именно по тази причина изпълнителката на „Ела и си вземи“ никак не била съгласна да вземем участие в шоуто. Не искала и да работи с Дългия, но в този случай друг взел решението вместо нея. А именно нейният баща Николай Георгиев – Цайса. Той ръководи кариерата на палавата си дъщеря и всички й ангажименти минават за одобрение през него, а понякога не изисква и нейното съгласие, както в този случай.

Предвидливият Слави Трифонов се обърнал директно към Цайса и двамата договорили изявата на Гери-Никол срещу сумата от 50 бона напук на нейното нежелание. Таткото преценил, че няма как щерка му да изпусне подобна оферта, още повече, че доста се пазарил с шоумена, за да склони да цака баснословната сума, пише hotarena.net.

Цайса въобще и не се замислял за последствията, които може да има това участие върху кариерата на щерка му, която иска-не иска вече ще бъде замесена и в политическите борби. Именно за това Гери-Никол първоначално се противила, но след склонила и осъзнала, че всъщност 50 бона са адски много пари за няколко минути на сцената, в които ще бъде отново очи в очи със Слави Трифонов, който все пак я спечелил за себе си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар