Извънредно: Алекс Богданска на прага на най-страшното, близките й са в несвяст! (шокиращи подробности)

Извънредно: Алекс Богданска на прага на най-страшното, близките й са в несвяст! (шокиращи подробности)
5 (100%) 2 votes

Александра Богданска е заплашена от най-страшното, семейството й е плътно до нея!

Брутализмът на годината – в това се превърна гнусната сага между Даниел Петканов и бившата му приятелка Александра Богданска, която прати момичето в болница, в тежко психическо състояние.

Към днешна дата красавицата вече е изписана за домашно лечение, но продължава да приема адски силни успокоителни. Последните са крайно наложащи, за да я предпазят от най-страшното – евентуален опит за самоубийство, разкриха близки до обкръжението й източници.

Александра Богданска

Александра Богданска е у дома, но в много тежко психическо състояние, Даниел Петканов отива на съд

Подлата постъпка на лудия репортер, срещу когото се изправиха редица известни родни персони, буквално смаза младото момиче. В момента Александра Богданска е едва жива – страшно отслабнала, бледа, без желание и сили за нищо. Тя отказвала да се храни и не искала да живее повече, разказват запознати.

Роднините и семейството на Богданска са непрестанно до нея като са й забранили и ограничили достъпа до интернет и медиите. „Абсурдно е да позволят на Алекс да чете гнусотиите, които разни простаци продължават да бълват по неин адрес. За всичко това обаче е виновен само и единствено онзи тъпак Даниел Петканов. Само един тъпак би постъпил така с човешко същество, камо ли бивше гадже“, коментират източниците.

Близки до Александра Богданска смятат, че в мига, в който се закрепи, семейството й ще я изпрати за известно време в чужбина – поне това им препоръчали психолози, за да може Сашка да се отдели наистина от реалността тук.

Не е изключено обаче тя и роднините й да заведат дело и да смъкнат кожата от гърба на Даниел Петканов, заради всичките обиди и квалификации, които лично написа по адрес на екс любимата си жена.

„Да го разорят дано! И това ще му е малко на този. Да се скрива обратно в дупката, от която е изпълзял, защото е срам за всички мъже“, насосват потребители.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Извънредно: Алекс Богданска на прага на най-страшното, близките й са в несвяст! (шокиращи подробности)”

  1. Саня

    сеп. 12. 2016

    А тези, които я плюха и правиха колажи не са ли срам за всички?! Как можаха да се повлекат по акъла на един ненормалник. Все едно, че сме в ислямска държава, убийте я с камъни за прелюбодеяние! Ако всичко е било наред при него, тя нямаше да мръдне от него. Изключителен глупак, дано си плати и да се разкара завинаги от ефира.

Добавете коментар