Цветелина Грахич в жестока депресия заради истината за гаджето си, която чак сега осъзна!

Цветелина Грахич в жестока депресия заради истината за гаджето си, която чак сега осъзна!
5 (100%) 2 votes

Цветелина Грахич се чувства все по-подтисната от връзката си с Кристиян, която определено не се развива така, както тя би искала.

Въпреки че вече е сгодена, Цветелина Грахич е далеч от сбъдването на мечтите си за дом, семейство, брак и деца. И тя, и годеникът й Кристиян непрестанно пътуват и се засичат само за по няколко дни в месеца. Именно за това те отложиха сватбата си напред във времето, за когато имат възможност за подготовка, а и за спокоен съвместен живот, който засега е невъзможен, научи kliuki.bg.

Цветелина Грахич не е удовлетворена от връзката си

Цветелина Грахич не е удовлетворена от връзката си

Певицата започва да осъзнава, че с този свой лайфстайл надали в скоро време че се види в булчинска рокля, камо ли да се задоми. С Кристиян нямат общо жилище, където да прекарват малкото си време заедно, а в повечето случаи се срещат и нощуват в хотели, сякаш са обикновени любовници. Това все повече започва да тежи на Цветелина Грахич и я измъчват въпроси дали от тази връзка ще излезе нещо сериозно или годежът ще бъде разтрогнат.

Тя не иска да се стига до този кофти сценарий, защото е убедена, че в Кристиян най-накрая е намерила своята сродна душа, с която се допълва перфектно. Двамата уж са си дали дума догодина да забавят темпото и да акцентират върху отношенията си и тяхното развитие, а не толкова върху кариерите си, но не се знае дали това обещание ще бъде изпълнено, защото те са силни характери, които не биха си позволили компромиси, пише hotarena.net.

Певицата обаче е осъзнала, че няма как да се случи по друг начин и дори е готова да загърби музикалната си кариера и да се отдаде на семейството, но само ако и той стори същото, което е почти невъзможно. Така че връзката им вероятно ще продължи по същия начин, сватбата все ще се отлага във времето, а Цветелина Грахич ще изпада във все по-дълбока депресия, защото хем има годеник, хем се чувства по-самотна от всякога и е безсилна пред това.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар