Свърши се: Марина Войкова детронира Калканджиева! (короноваха я за най-красива на планетата – СНИМКИ)

Свърши се: Марина Войкова детронира Калканджиева! (короноваха я за най-красива на планетата – СНИМКИ)
5 (100%) 1 vote

Марина Войкова направи това, което и Жени Калканджиева не успя!

Кралицата умря, да живее кралицата! Спокойно може да вдигнем този лозунг в чест на официалното детрониране на Жени Калканджиева като красавица номер едно у нас и издигането на 22-годишната Марина Войкова.

Последната успя да направи това, което и Жени Калканджиева с прехваленото си шесто място на Мис Свят не успя – а именно да грабне сензационното първо място. Да, нашето момиче стана първо на престижния конкурс Мис Планет, който се проведе в столицата на Грузия – Батуми.

Марина Войкова

Марина Войкова е номер едно по красота на Мис Планет

Марина Войкова достойно пребори цели 40 участнички от 25 държави на този престижен конкурс, който е основан преди над 25 години в Холивуд. Самата Войкова се похвали с победата си още снощи в мрежата като заяви, че за нея това не е лична победа, а победа за България.

Припомняме, че красавицата е и победителката в конкурса Мис България миналата година. Тогава обаче короната й бе доста оспорвана и срещу нея се изля куп помия, затова че според някои, Войкова била нагласена победителка и не заслужавала да е Мис България.

„Ето сега – хак да им е на всички злобари. Като й е нагласена титлата в България, да не би и в чужбина да й я уредиха?! Радваме се, че справедливостта възтържествува и че Маринчето показа на всички цената си. А тя е огромна“, коментират потребители в мрежата.

Докато едни се радват на победата на Марина, други побързаха да се нахвърлят злорадо върху досегашната хубавица номер едно у нас Жени Калканджиева.

Последната ни Мис България е наистина съвършена

Последната ни Мис България е наистина съвършена

Красотата й е безспорна

Красотата й е безспорна

„Да я видим сега Калканджиевата как ще го преживее това, че тя ще е винаги шестата по хубост в света, докато друга ще е първата. Крайно време беше някой да й счупи рекорда и да й покаже, че може и да е била красавица, но има и по-големи от нея“, насосват хейтъри.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар