Шок: Болестта на Надя от „Елит“ ужаси всички! (виж в какво състояние влезе в Къщата – още подробности)

Шок: Болестта на Надя от „Елит“ ужаси всички! (виж в какво състояние влезе в Къщата – още подробности)
4 (80%) 5 votes

Надя от „Елит“ призна, че има сериозен проблем, но не пожела да разкрие драмата си в ефир!

Снощното начало на Вип Брадър беше по-шокиращо и скандално от всяко едно друго досега. След масовото вцепенение покрай влизането на Деси Цонева и на Ирина Тенчева, която остави едногодишното си бебе само, взрив предизвика и истината за Надя от „Елит“.

Бившата половинка на Андрей Арнаудов се появи на екран по-слаба и изпита от когато и да било като визията й шашна зрители и дори водещите Алекс Сърчаджиева и Ники Кънчев.

Надя от Елит

Надя от „Елит“ влезе в Къщата в доста деликатно състояние, какво се случва с нея?!

Часове по-късно обаче близки до обкръжението й източници разкриха, че Надя от „Елит“ влиза в Къщата в доста проблемно състояние. А именно – страдаща от анорексия. Чаровницата сама призна пред Ники Кънчев, че се намира в доста особен и драматичен момент от живота си, но не пожела да разкрие в какво точно се изразява тази драма.

Запознати обаче коментират, че от доста време насам Надя от „Елит“ имала сериозни проблеми с мъжете, връзките и обвързването, което я тласнало към анорексията. Първоначално всичко започнало със сринатото й самочувствие и неувереност в себе си, после престанала да изпитва влечение към храната.

„От известно време насам тя се опитва да се вземе в ръце и да се отърве от това състояние. Умна жена е и се надяваме, че ще успее. Може би и затова прие предизвикателството на Вип Брадър, защото реши, че Къщата и хората вътре ще й подействат поззотворно. А и кой знае – може би там я чака и принцът“, коментират източниците.

Припомняме, че снощи лично милионерът Борислав Комсийски се почувства привлечен от усмивката и излъчването на Надя като не спря да я обгрижва още от влизането й. Дали пък няма да се случи и нещо повече между тях двамата?!


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар