Няма да повярвате: Вижте коя е първата любов на Люси Дяковска (Истината е шокираща)

Няма да повярвате: Вижте коя е първата любов на Люси Дяковска (Истината е шокираща)
3.3 (66.67%) 3 votes

Люси Дяковска още от малка хлътнала по щура музикантка

Люси Дяковска още от тийнейджърска възраст си харесвала представителките на своя пол. Червенокосата фурия била влюбена до полуда в ексцентричната Милена. Рокаджийката се превърнала в голямата любов на момичето, което тогава било в разгара на пубертета.

По онова време, когато Милена била във вихъра на славата си през 90-те години, тя била на шестнадесет години. И следвала рокаджийката на всеки неин гастрол из страната.

„Люси непрекъснато идваше на всеки мой концерт из различните градове. Тя искаше след всеки гастрол и да се снима с мен. Беше ми щур фен”, спомня си днес рок тигрицата. И не само това. Люси Дяковска не била само влюбена в Милена, ами си правели и такива колоритни и шарени прически, с каквито и до днес е известна нейния идол.

Въпреки че днес Милена прилича повече на застаряваща звезда, тогава била красива и млада. Едва на 26 години, рокаджийката имала тяло на богиня. Стройна и красива, много момичета й завиждали за визията, а мъжете полудявали по нея.

Тя имала слава на мъжемелачка. Въпреки че Люси Дяковска здравата била хлътнала по нея, Милена не си падала по собствения си пол. Тогава тя имала любовна афера с единия брат- Благовест Аргиров. Той обаче я зарязал и скочил в леглото на 15-годишната по онова време Соня Васи.

Милена също не си губела времето и не останала длъжна. Да я вкарат в кревата мечтаели не само музиканти, но и много арт мераклии. Рок сензацията обаче не допускала в постелята си други, освен чешити като самата нея.

Люси Дяковска била лудо влюбена в рокаджийката Милена

Люси Дяковска била лудо влюбена в рокаджийката Милена

Все пак голямата й детска любов си останал Денис Ризов. Тогава той бил музикант от група „Ахат” и двамата имали страстна любовна афера. Днес те вече не са гаджета, но мъжът на Наталия Симеонова завинаги ще остане в сърцето й. Защото и двамата са луди, напористи, жадни за свобода и ексцентрични, щури.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар