България онемя: Заплашиха Емануела с линч, ако влезе във ВИП Брадър! (Работата е жестока)

България онемя: Заплашиха Емануела с линч, ако влезе във ВИП Брадър! (Работата е жестока)
5 (100%) 5 votes

Емануела не прекрачи снощи прага на ВИП Брадър

Чалга фурията Емануела натъжи зрителите. Поп фолк дивата бе една от сигурните съквартиранти в Къщата на Големия брат. Но снощи тя не прекрачи прага на ВИП Брадър. Причината се оказа заплахата на бащата на сина й Димитър Динев. Той бил категоричен, че ще вземе сина им, ако тя влезе в шоуто.

И намерил хитър начин да я откаже, поне временно, от това да стане част от реалите формата по Нова телевизия. Димитър Динев заявил, че ако тя прекрачи прага, той ще даде сина им на Мити на детска ясла в Свети Влас, мълви се из чалга средите.

Там милионерския наследник се оттегли да живее, след като окончателно заряза детето и любимата си. Курортът почти е под владението на братята олигарси Диневи и бащата на втория й син заживя там под крилото на родителя си.

Това обаче означава, че Митко, който е на година и осем месеца, може да заживее далеч от майка си. „Това Емануела няма как да позволи да се случи. Тя борба ще води, но сина си няма да остави на баща му, да я го раздели с него”, категорични са и нейните приятелки.

Затова певицата се разбрала с продуцентите да влезе малко по-късно, когато уреди проблема със забавачницата на втория си син. Освен това упорито се шушука, че Борислав Комсийски бил новото й гадже.

Бизнесменът, който бе втори на конкурса „Мъж на годината” се загаджил с поп фолк певицата преди формата и сега продуцентите искали да покажат на живо как ще се развие любовната им афера.

След като разбрал какво ще става в Къщата, Димитър Динев изригнал като вулкан и бил готов на всичко, но да забави влизането на изпълнителката на „Тръпката” вътре.

Емануела не влезе в Къщата заради Мити

Емануела не влезе в Къщата заради Мити

Богаташкото синче не спирал да я ревнува и съжалявал, че изоставил половинката си и сина си на произвола на съдбата. Но след като Емануела не се пречупи и показа характер, че сама може да се грижи за сина си и да печели добре, тъй като кариерата й е във възход, той не успявал място да си намери от ярост, разкриват източници, близки до екс двойката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар