Извънредно: Жана Бергендорф напуска Къщата, състоянието й се влоши! (феновете в шок – подробности)

Извънредно: Жана Бергендорф напуска Къщата, състоянието й се влоши! (феновете в шок – подробности)
5 (100%) 2 votes

Жана Бергендорф напуска Къщата на Вип Брадър след тормоза, на който я подложи Големия брат!

Този сезон на Вип Брадър стартира в пъти по-напрегнато и скандално от всички останали досега. Ако преди време на съквартирантите им призляваше и изпадаха в нервни кризи след дълъг престой в луксозния „зандан“, то днес първият от тях вече взима-дава.

Става дума за певицата Жана Бергендорф, която се срина на втория ден и силно притесни всички, особено екипа на шоуто. Първоначално изпълнителката се оплакваше от чисто физически болежки – втрисане, болки в гърлото и силна кашлица, която прерасна в задух.

Жана Бергендорф

Жана Бергендорф е зле още от втория ден в шоуто, тя ще напусне Къщата, за да се успокои, но и да съчетае с участие в Пловдив

Дори Деси Цонева се загрижи за състоянието й и настоя да я види лекар, тъй като по думите й, Жана Бергендорф имала затруднено дишане. Оказа се обаче, че голяма част от това се дължи на нервен срив, предизвикан от първата мисия във формата. На чувствителната Жана й бе отредена ролята на господарка, която еднолично да определи първите номинирани в Къщата.

Оказана й е била спешна медицинска помощ, разкриха източници от кухнята на Вип Брадър. Това обаче не е всичко. За да се закрепи и да си поеме въздух, Жана Бергендорф ще напусне формата още тези дни. Тя ще се върне в Къщата след известен престой навън, през който дори ще има участие в Пловдив.

„Не е честно това. Или да стоят там като останалите, или да си тръгват доброволно пред всички и да не се връщат. Цялата идея на Вип Брадър се губи така. Утре и Рени ще изпищи, че има участия и тя ще си развее байрака. Само пари прибират, а зрителите са измамени“, протестират потребители в мрежата.

Кой ли ги пита тях обаче, след като винаги съквартиранти са били с привилегии.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар