Мега скандал: Деси Цонева пребита брутално, ужасът разтърси всички (още подробности)

Мега скандал: Деси Цонева пребита брутално, ужасът разтърси всички (още подробности)
4.2 (84%) 5 votes

Деси Цонева е една от най-обсъжданите участнички във Вип Брадър, а тази истина шокира!

Дъщерята на Митко Цонев – Деси Цонева е подложена на жлъч, критики и множество обвинения от страна на зрители и съквартиранти. Откакто прекрачи прага на Вип Брадър, момичето е нападано от всички страни, без повечето от агресорите да са наясно какво е преживяла тя.

Една истина за нея шокира всички и тя е, че Деси Цонева е била бита от бившия си съпруг Янчо Таков. Двамата имат син, но това не им попречи да изкарат едва две години заедно и да се разведат скоропостижно. Макар разводът им да беше преди пет години, щерката на Митко Цонев още не може да забрави ужаса, от който едва не изгубила детето си.

Деси Цонева

Деси Цонева е преживяла нещо наистина кошмарно с мъжа си Янчо Таков, който я изхвърлил бременна от колата им

Оказа се, че при един от системните си скандали, двамата с Янчо Таков пътували в колата, докато Деси била в напреднала бременност. Без да се замисли, че може да убие нея и бебето, Таков отворил вратата на автомобила и я блъснал навън.

„Не знам как стана. Изтъркулих се на пътя и единственото, за което мислех бе, че бебето ми ще умре. Нямам идея как оцеля, само Бог го е пазил, както и мен. Беше страшно, най-кошмарното нещо за една жена, камо ли бременна“, разкрива самата Деси Цонева.

Това обаче не е единственото посегателство на бившия й над нея. По време на як запой в столично заведение, той си позволява да я удари пред всички, без окото му да мигне. „Видяхме се съвсем случайно и отново се спречкахме за нещо, когато той ме удари. Нямаше как да продължа да живея с този човек, макар че сега поддържаме отношения в името на сина ни“, споделя препатилата Деси Цонева.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Мега скандал: Деси Цонева пребита брутално, ужасът разтърси всички (още подробности)”

  1. Алина

    сеп. 13. 2016

    Това, макар и ужасно, е било преди пет години, каква е връзката с неадекватното и поведение днес?

Добавете коментар