Юксел Кадриев заби звучен шамар на Венелин Петков! (Вижте последствията)

Юксел Кадриев заби звучен шамар на Венелин Петков! (Вижте последствията)
4 (80%) 4 votes

Юксел Кадриев успя да извие ръцете на доскорошния си враг Венелин Петков и го принуди да направи немислимото.

Новинарят Юксел Кадриев вече не ходи с провиснал нос и тъжна физиономия, както бяхме свикнали да го виждаме в последно време. Сега той е по-щастлив от всякога, а причината е, че едно негово дългогодишно желание най-сетне стана реалност, узна kliuki.bg.

Юксел Кадриев и Венелин се помириха

Юксел Кадриев и Венелин се помириха

От есента Юксел Кадриев вече няма да е обикновен водещ на новините, а и мениджър на всички новинари и репортери и ще бъде нагърбен с тежката задача да координира действията им, както и да отговаря за стажантите в медията. Тази нова длъжност има в комплект с увеличение на заплатата с 1000 лева и Юки вече ще се подписва под 4300 лева месечно. Повишението му е доста позакъсняло и ако се бе забавило още малко, можеше и да не го дочака.

Кадриев е едно от лицата на БТВ, което е разпознаваемо, обичано и от дълги години на екран. За разлика от своите колеги, които отдавна се издигнаха в йерархията, само той си остана просто новинар, което мачкаше самочувствието му и желанието за работа. Венелин Петков, например, бе негов заместник в късните новини и тези пред уикенда, а сега е шеф на новинарския отдел. Това карало Юксел да се чувства недооценен и не веднъж и два пъти е бил на крачка от напускане, пише retro.bg.

Най-интересното е, че сега именно Венелин е предложил Юксел Кадриев, с когото не са в никак добри отношения, да стане и той „шефче“. Явно Петков вече няма накъде да отрича професионализма на колегата си и е успял да преглътне факта, че не е завършил журналистика, а НАТФИЗ и да нагърби с отговорната задача.

Щом разбрал благата вест, новинарят изведнъж се отърсил от лошото настроение и черните мисли, които го бяха превзели в последно време. Юксел Кадриев е повече от нахъсан да докаже, че наистина е готов за този нов пост и ще оправдае всички очаквания към него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар