Фенове: Есмер, ти луда ли си? (Виж какво направи с Благо Георгиев)

Фенове: Есмер, ти луда ли си? (Виж какво направи с Благо Георгиев)
4 (80%) 3 votes

Eсмер направи немислимото с Благо Георгиев

Есмер и Благо Георгиев имат отношения като в нискобюджетен филм. Двамата, които станаха семейство и родиха сина си Елай, са отново в доста деликатно положение.

Тя направи нещо немислимо и никой не е доволен от постъпката й. Гъвкавата татарка пак е прибрала неверника в дома си, в Русия

„Есмер, ти си луда! Глупава ли си, защо отново прибра човека, който няма да спре да ти слага рога”, непрекъснато пишат в социалната мрежа онлайн потребителите. Феновете също не са съгласни този постоянен кошмар да се случва отново и отново. След като най-малко пет пъти те се разделяха, два пъти само след сватбата, Есмер отново си прибра кръшкача.

Припомняме, че преди два месеца настъпи поредната драма в семейството на Благо Георгиев и Есмер Омерова. Жена му пак го хвана в крачка да й изневерява с нископлатени мацки по кръчмите.Вместо да й помага с бебето, футболиста се забавляваше на макс и изобщо не го бе грижа за Есмер.

Бясна, тя не само изтри всичките им снимки от социалните мрежи, вече добре изпитан терк, но и свали клипчета и фотоси, които да напомнят за Благо. Дори качи провокативна снимка, на която също се забавляваше на романтична вечеря с млад жребец.

Но всяко чудо за три дни. Изглежда Благо отново е стопил сърцето на благоверната си, както само той умее и тя пак го е приютила в общия им дом. Есмер отново щедро е наблъскала личната си страница с много снимки с Благо, дори и с умалителни кадри от сватбата им.

И то тъкмо, когато всички си отдъхнаха, че 24-годишната съпруга е проумяла и вече е на път да си оправи живота. Разбира се, без шавливия футболист.

Благо Георгиев отново прикотка Есмер

Благо Георгиев отново прикотка Есмер

Но докато двамата се гушкат все едно нищо не се е случило и всичко това било само неприятен момент от голямата им любов, близките й са искрено възмутени от постъпката и слабодушието й. Което дава повод на Благо Георгиев да си „върти кончето”, както на него му е добре, дивят се и приятели на двойката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар