Шок във „Фермата“: Крум Савов плаче с глас, мъката му е огромна! (всички застинаха в ступор – снимки)

Шок във „Фермата“: Крум Савов плаче с глас, мъката му е огромна! (всички застинаха в ступор – снимки)
5 (100%) 1 vote

Крум Савов се разрида като малко дете и даде пълна свобода на чувствата си!

Железният спортен водещ Крум Савов хвърли в ступор останалите участници във „Фермата“ като за първи път се показа слаб и раним. Нещо повече – той се разплака с глас като малко дете, без да му дреме кой какво ще каже.

Причината за сълзите, които се стичаха като водопад по лицето на Крум Савов, е голямата му мъка и носталгия по децата му. 9-годишните близнаци са всичко за журналиста, който призна, че никога досега не му се е налагало да се разделя с тях за повече от ден-два.

Крум Савов

Спортният журналист Крум Савов избухна в неудържим плач за двете си деца, с които не се е разделял до днес за повече от два дни

Въпреки че всичко в дома му е наред, а съпругата му Мая Савова е прекрасна майка и се стреми нищо да не липсва на отрочетата им, Крум Савов не издържа. Той призна, че в един момент в живота си се е страхувал, че никога няма да стане баща, защото Мая пометнала първото им бебе.

Оказа се, че хубавицата е била бременна, но е направила спонтанен аборт. Тогава Крум Савов бил на 43 години и решил, че няма нито желание, нито време, за да чака чудото да се случи отново. Затова и двамата с Мая Савова били категорични, че ще се подложат на ин витро.

Три години по-късно щастието им се усмихнало и те се сдобили с двете си близначета. „Не знам защо съм толкова привързан към тях. Може би, защото станах баща на едни по-стари години. Но истината е, че тези двете ангелчета са всичко за мен и не мога да си представя да изкарам и два дни, без да ги видя или чуя. Това определено ще е най-големият ми проблем в това предаване“, сподели Крум Савов.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар