Жесток обрат: Уволниха Даниел Петканов, лудия репортер вече не е репортер! (сам падна в трапа)

Жесток обрат: Уволниха Даниел Петканов, лудия репортер вече не е репортер! (сам падна в трапа)
5 (100%) 3 votes

Даниел Петканов превърна живота на едно момиче в ад, но ето, че и за него Видовден дойде!

Лудия репортер Даниел Петканов вече ще бъде наричан само „лудия“. Просто, защото няма да бъде репортер. Скандалджията, който превърна в ад живота на едно момиче и го прати в болница с тежък нервен срив, е бил уволнен от предаването на Милен Цветков.

Това разкриха източници от кухнята на медията, след като вече две поредни вечери след старта на новия сезон, той не се появи в „Часът на Милен Цветков“.

Даниел Петканов

Даниел Петканов си намери майстора, върна му се тъпкано за гаврите с Алекс Богданска

Снощи дори гост на предаването шеговито подпита водещия къде се е дянал неговия екранен партньор, на което Милен Цветков се усмихна иронично и подметна: „Знам ли го?! Покрил се е някъде и не се показва. Даниелчо се запиля по широкия свят“. С което на практика сам потвърди, че няма да го връщат в предаването.

Припомняме, че скандалът с Даниел Петканов и Александра Богданска придоби наистина шокиращи размери и голяма част от известните хора у нас скочиха в подкрепа на момичето. Което милиони подигравателно нарекоха Сашка с пръста.

Самата Кристина Патрашкова призова Нова телевизия и Милен Цветков от страницата си в мрежата да вземат спешни мерки и да узаптят развилнялото се човече, което петни не само своето име, но и името на медията.

Фактът, че Даниел Петканов е изритан от телевизията, накара мнозина да вдигнат банкет по случая, убедени, че всяко нещо на този свят се връща. „Търсеше си го. Смяташе се за божество, което може да си играе с живота и съдбите на хората. Хак да му е сега на това говедо, защото Александра ще се оправи и пак ще е номер едно, а той да ходи да продава домати на пазара“, коват го потребители в интернет.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар