Анахид Тачева избухна: Деси Цонева вече не ми е никаква! (Зверски скандал разтърси фамилията)

Анахид Тачева избухна: Деси Цонева вече не ми е никаква! (Зверски скандал разтърси фамилията)
4.3 (86.67%) 6 votes

Телевизионната легенда Анахид Тачева отговори на скандалното поведение на внучка си Деси Цонева с болезнено признание.

Майката на покойния Димитър Цонев се е почуствала истинско осквернена и унизена от факта, че внучка й Деси Цонева не просто реши да влезе във ВИП Брадър броени дни след смъртта му, а и не се поколеба да скандализира още с първата си поява на малкия екран, разбра kliuki.bg.

Деси Цонева остава напълно сама

Деси Цонева остава напълно сама

Както запознати с отношенията във фамилията Цоневи коментираха не веднъж, след като съсипа баща си с изцепките си, сега Деси Цонева май ще стори същото и с баба си, на която много й се насъбра в последно време. На Анахид буквално й прилошало, щом видяла внучка си, облечена като труженичка на любовта на старта на риалитито. Освен това тя се държи повече от неадекватно, сякаш постоянно е пияна или под влиянието на наркотици.

Щерката на Митко Цонев не се посвени да обяснява колко много мъже е имала в живота си и как в това не вижда нищо нередно само секунди след като пророни няколко сълзи в негова памет. С тези си действия тя е успяла да настрои цялото си семейство срещу нея, а Тачева е избухнала, че вече няма внучка и не иска да я вижда. Според нея, Деси Цонева е опетнила тяхната иначе много уважавана фамилия и не е достойна за наследник на великите имена в рода си, пише pik.bg.

На мнението на телевизионната легенда е и дъщеря й Теодора, която също страни от щерката на покойния си брат. Дори Жоро Торнев, с който в момента делят един покрив, не пожела да я поздрави на влизане в Къщата, явно също разгневен от постъпката й. Да не говорим за зрителското недоволство, което Деси Цонева си навлече и което ще я следва още дълго време, през което тя ще бъде немила-недрага както за роднините си, така и за аудиторията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар