Златка Димитрова съвсем изкука: Иска нещо потресаващо! (Миро в ужас)

Златка Димитрова съвсем изкука: Иска нещо потресаващо! (Миро в ужас)
4.3 (86.67%) 3 votes

Златка Димитрова съвсем се е бъгнала около предстоящото раждане

Златка Димитрова иска нещо, с което втрещи мнозина. Черната Златка поискала цялата й бременност да бъде заснета с камера. Плеймейтката се очаква да роди през следващия месец. Категорично е избрала да стане майка не с обикновено раждане, а със секцио.

Скандалната моделка обаче си признава, че лекарите не са казали още дали й разрешават или няма да се съгласят с прищявката й.

„Ще разговарям с докторите, които ще извършат операцията. Но не се притеснявам толкова дали ще ми разрешат, а от реакцията на приятеля си Миро. Като повечето мъже той се страхува от кръв, инжекции и още куп медицински манипулации”, разтревожена е Чарната Златка, пише Блиц.

Златка Димитрова побърза да се похвали и с това, че вече е закупила всичко необходимо за появата на малкото човече. Бъдещата майка е убедена, че ще роди син на гаджето си Мирослав. Знае се също, че той ще носи цялото име на баща си. През първите седмици след раждането на бебока на помощ ще й се притече нейната майка от Бургас. Но родителката няма да има възможност по-дълго да остане при нея.

Затова грижите ще бъдат изцяло поети от Златка и бащата на сина й Миро. Той вече е обещал да поеме част от задълженията си към сина си. Бизнесменът заявил категорично, че ще се включи в къпането и преобличането на бебока. Но бил в потрес от решението на Злати да снима раждането на видео, доверяват близки до двойката.

По думите на Златка Димитрова сина й ще носи черти и от двамата. Според нея при първата й бременност детето, което почина в нея, било миниатюрно копие на Миро. Но сега младенеца ще прилича и на двамата родители.

Златка Димитрова има супер щура идея

Златка Димитрова има супер щура идея

Златка Димитрова категорично няма да разчита на помощ от свекърва си. Двете продължават да водят студена война. Майката на мъжа й не може да я приеме за снаха, нито детето й. Тя твърдо не желае Черната Златка да става майка от сина й.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар