Краси Радков прекара най-кошмарните си часове в полицейското управление! (Вижте причината)

Краси Радков прекара най-кошмарните си часове в полицейското управление! (Вижте причината)
5 (100%) 2 votes

Шоуменът Краси Радков се убеди нагледно колко лесно от играчка става плачка.

Винаги усмихнатият и способен за разсмее всеки Краси Радков се носи доста помръкнал няколко дни. Заради своята несъобразителност му се наложи да прекара няколко доста неприятни часа в полицейското управление в Благоевград, където да дава обяснение за свое участие, превърнало се в държавен скандал, узна kliuki.bg.

Краси Радков бесен заради несъобразителността си

Краси Радков бесен заради несъобразителността си

Докато „Шоуто на Слави“ бе в лятна ваканция, Краси Радков не спря да обикаля страната и да взима участие във всевъзможни събития, било то по-лични като сватби или пък такива, които стават публично достояние. Една забава обаче му излезе през носа и определено му даде поука отсега нататък по-вниманието да подбира ангажиментите, които приема. Става въпрос за кукерския курбан в село Черниче, който се прочу със скандалните изказвания на бизнесмена Методи Бачев по адрес на премиера Бойко Борисов.

Краси Радков е бил в центъра на събитията и именно той е дал микрофона на Методи, без въобще да подозира какво ще последва от това. След това комикът се опитал да замаже положението и да обърне всичко на шега, но след широкият обществен отзвук разбрал, че явно не е успял с тази своя задача. В резултат на това е получил телефонно обаждане от шефа на полицията в Благоевград, който го кани на разпит.

Актьорът се вбесил, но нямало как да откаже съдействие на органите на реда. След това обаче последвали още няколко срещи с униформените, на които все им обяснявал едно и също – какво е видял и какво е чул във въпросната вечер. Краси Радков бил бесен, защото нямал никаква вина за станалото, а на няколко пъти му се налагало да се разкарва специално до районното в града, за да свидетелства. Той уведомил и шефа си Слави Трифонов, който не на шега се притеснил да не би да опандизят актьора, но му се разминало без последствия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар