Катето Евро е разбита, Годжи я срази

Катето Евро е разбита, Годжи я срази
2.3 (46.67%) 3 votes

Катето Евро не може да повярва, че Годжи я унизи така!

Снощи Георги Милчев сътвори уникална гавра с Катерина Евро, която не остана незабелязана от актрисата. По време на „Шоуто на Слави“ Годжи използва възможността да се подиграе с достойнството на звездата от „Оркестър без име“, използвайки името ѝ, видя Kliuki.bg.

Стана дума за Виктор Орбан, който е премиерът на Унгария. В леко шеговит тон Слави Трифонов попита китариста за него и тогава се получи гаврата с Катето Евро.

„Ако искаш да знаеш, аз се срещнах с него да изтегля едни 100 млрд. евро, а той ми вика „Недей да клатим еврото.“ – каза Годжи в ефир.

Годжи се подигра с Катето Евро

Годжи се подигра с Катето Евро

Катето Евро възприела думите му като обида към нея самата. Тя прозряла зад шегата, че той е имал предвид любовни отношения с нея, което не ѝ се понравило.

Актрисата била направо разбита, че след толкова години продължават да не я уважават. Тя се оплакала пред близките си, че шоуто е накърнило честта ѝ.

Говори се, че точно това е слабото място на Катето Евро. Тя от години се ядосвала на всички писания и слухове, изкарващи я лека жена, която в миналото е имала разюзден любовен живот.

Затова думите на Годжи я засегнали толкова много, че дори се обадила на Слави Трифонов, за да му се оплаче. Дългия обаче ѝ обяснил, че китаристът е действал на своя глава и е нямало как да го спре.

Слави и Катето са в добри отношения отдавна. Именно шоуменът уреди сина ѝ Сашо Кадиев на работа при себе си в „България търси талант“ преди година.

Трифонов не искал да си разваля взаимоотношенията с Евро. Тя е една от малкото известни личности, които все още не му са се разсърдили за нещо. Затова обещал да говори с Годжи и да го застави повече да не се гаври с актрисата.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар