Милен Цветков хвърли бомбата! Даниел Петканов наистина ли е уволнен?! Вижте скандалните признания

Милен Цветков хвърли бомбата! Даниел Петканов наистина ли е уволнен?! Вижте скандалните признания
4.5 (90%) 6 votes

Тези дни се заговори, че Даниел Петканов е бил уволнен от „Част на Милен Цветков“, но се оказва, че истината е далеч по-сложна.

В първите епизоди на предаването на Милен Цветков от новия сезон Лудия репортер Даниел Петканов не се появи на екран и това доведе до подозренията, че той е бил уволнен след скандала с бившата си приятелка. Тогава водещият не даде конкретен отговор за съдбата на своя подчинен, но сега реши да проговори и да разкрие истината, научи kliuki.bg.

Милен Цветков е подкрепа на Даниел Петканов в трудния момент

Милен Цветков е подкрепа на Даниел Петканов в трудния момент

Милен Цветков сподели, че Даниел Петканов не е уволнен от предаването, а в момента работи по свои нови проекти, които обаче ще се забавят със своето реализиране и излъчване в ефир. Основната причина за това е сложната ситуация, в която е поставен в момента. Взели са решение да не се появява на екран още известно време, за да не подклажда допълнително страсти. Но е категоричен, че Дани не е уволнен и никой не е имал намерение да го стори.

Телевизионният водещ сподели, че Даниел Петканов преминава през доста тежък период, защото е много чувствителен, макар и да не му личи, и преживява тежко случилото се. Именно Цветков е този, които е оказал най-силна подкрепа на подчинения си. Освен чисто колегиални отношения, двамата са си и близки приятели, които си помагат в трудни моменти. Милен и колегите му правят всичко по силите си, за да вдигнат духа на измамения лудак, давайки му съвети и разказвайки му истории от своя личен опит, пише bgdnes.bg.

Лудият репортер обаче не се чувствал способен все още да прави репортажите си така, както всеки е свикнал да ги гледа – да се смее, да щурее, да флиртува. Той се чувствал наранен и обиден, но и гузен заради това, което причини на Богданска, въпреки че смята, че си го заслужава. Даниел Петканов обещава да отвори нова страница в живота си и съвсем скоро да се върне на екран, като не желае вече да повдига скандалната тема.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар