Варна се тресе: Дарина Йотова е свършена

Варна се тресе: Дарина Йотова е свършена
4.3 (85%) 4 votes

Дарина Йотова шокира всички, това ли е краят за нея в морската столица?

Една от варненските поп звезди Дарина Йотова може да бъде изгубена по пътя на славата. 18-годишната хубавица по всяка вероятност ще остане без диплома за средно образование.

Тази опасност грози Дара още от миналата учебна година, но този път нещата са повече от сериозни. Певицата не благоволи да се появи на първия учебен ден и не само това, но и дори не беше във Варна.

Вчера Дарина Йотова имаше участие в Благоевград, докато всички нейни съученици се подготвяха за последната година в гимназията, научи Kliuki.bg.

Красивата Дарина Йотова остава без средно образование

Красивата Дарина Йотова остава без средно образование

Из Варна се говори, че Дара е преминала в 12-ти клас по милост. Тъй като е известна, тя е била пусната с тройки на поправителните. Учителите обаче ѝ дали последен шанс и се зарекли, че повече няма да правят компромиси с нея.

Самата Дарина изобщо не се притеснявала за образованието си. Тя дори считала, че тази диплома ще ѝ бъде напълно излишна, понеже в България малцина работят по специалността си.

Родителите на младата певица не можели да я вразумят. Те отдавна били изгубили контрол над нея, а и дъщеря им почти никога не си била у дома, защото обикаляла България по участия.

Така един от най-обещаващите таланти в музиката може да остане с едва основно образование. Нещо, което би шокирало всичките познати и приятели на звездата.

Бронзовата медалистка от последния X Factor по принцип никога не е била от добрите ученици. Успехът ѝ винаги е бил на средно ниво, но откакто станала звезда, Дарина Йотова паднала дори още по-надолу в учението.

През идния месец май Дара трябва да бъде абитуриентка, но това може изобщо да не се състои. За нея сега ще бъде двойно по-трудно за завърши, понеже ще има и матури, за които едва ли ще учи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар