Докато Ирина е в Къщата, Иван ѝ нанесе страшен удар!

Докато Ирина е в Къщата, Иван ѝ нанесе страшен удар!
4.2 (83.64%) 11 votes

Ирина Тенчева печели пари от „ВИП Брадър“, но мъжът ѝ няма намерение да я подкрепя!

Известно е, че Иван Христов не прие с ентусиазъм участието на съпругата си в риалитито „ВИП Брадър“, и то не защото тя се изявява в шоу, а защото избра това, което е негова конкуренция.

В своята ярост продуцентът дори стигнал и по-далеч. За да не вдига рейтинга на Нова ТВ, той изобщо не гледал предаването на Нико Тупарев. Тв водещият не можел да се трогне дори от това, че Ирина Тенчева се изявява вътре, научи Kliuki.bg.

Иван още се бори с предателството на Ирина Тенчева

Иван още се бори с предателството на Ирина Тенчева

„Иван е много обиден на жена си, той не очакваше да му причини това. Затова е нормално да не се интересува от „ВИП Брадър“, а и сега е зает покрай „Фермата“.“ – коментират запознати.

Самата Ирина така и не попитала Иван за мнението му относно предложението на Тупарев. Тя веднага приела, след като видяла оферта от около 100 бона. Това също наранило Христов, който се почувствал предаден.

Съпродуцентът на „Истински истории“ разправял пред близките си, че ако жена му бъде номинирана за изгонване, той изобщо няма да пусне смс в нейна подкрепа. Иван смятал за абсурдно да пълни хазната на конкуренцията, било то и за съпругата си.

Заради отношението на Ирина Тенчева, екранният партньор на Андрей Арнаудов отново посегнал към чашката. Той изтрил с лека ръка двегодишна пълна трезвеност и често след работа пийвал с приятели.

Иван бил бесен на втората си съпруга и по друга причина. Той не можел да приеме за нормално, че една майка може да остави детето си, което е само на година и половина, за да влезе в риалити шоу.

Сега, когато Ирина е в Къщата, голямата тежест за отглеждането на малкото им дете пада именно върху Иван, което не му се нравело. На всичкото отгоре той трябва да се спрявя с грижите и за още две деца, които не са от него.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар