Големият ден дойде: Виж всичко за годежа на Гришо с Никол!

Големият ден дойде: Виж всичко за годежа на Гришо с Никол!
5 (100%) 2 votes

Григор Димитров най-после се реши и избраницата му се казва Никол Шерцингер!

Гришо не е човек, който обича да бъде притискан от жените. Това не бе разбрано от Мария Шарапова, но пък Никол не допусна нейната грешка и го остави да вземе голямото решение сам.

И Григор Димитров го взе. Тенисистът най-после предложи брак на своята половинка. За целта той използва романтичната им почивка в Италия, научи Kliuki.bg.

Григор Димитров избра Никол Шерцингер за своя съпруга

Григор Димитров избра Никол Шерцингер за своя съпруга

Българинът е използвал скъп ресторант, за да поднесе предложението си възможно най-романтично. Той е коленичил, както правят по филмите, и е задал въпроса, който Никол Шерцеингер чака от години.

Певицата, разбира се, веднага дала своето „Да“. Папараци пък моментално са успели да щракнат поп дивата на излизане, като на ръката ѝ е личал голям златен пръстен.

По принцип не всяко предложение за брак е гарнирано с пръстен от злато, но Григор Димитров си падал много по него. Той искал всичко да е идеално и затова купил възможно най-скъпия годежен пръстен.

Говори се, че за избора му е помогнало едно от момичетата на The Pussycat Dolls – групата, която вече не съществува, но която направи известна Никол Шерцингер.

Гришо нямал намерение да се жени, докато не осъзнал, че е луд по певицата. Той се трогнал от нейните жестове в последните месеци, когато тя отменяла участията си, за да го подкрепя на кортовете в различни турнири.

Припомняме, че разликата в годините на Димитров и Шерцингер е цели 13, при това в нейна полза. Досега това спираше тенисистът да мисли за семейство с нея, но явно и у него промяната е налице.

Всичките приятели на Гришо твърдят, че откакто заковал 25 г. през май, той помъдрял много и вече не възприемал жените просто като забавление. Това го навело на мисълта за сватба.

Самата Никол пък отдавна бленува за този ден, тъй като 40-те за нея приближават скоростно, а тя още няма семейство.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Големият ден дойде: Виж всичко за годежа на Гришо с Никол!”

  1. diana

    сеп. 16. 2016

    na koi mu puka za tozi predatel ?!?!?!

Добавете коментар