Ексклузивно: Би Ти Ви се изплю в лицето на Слави Трифонов, гаврата е огромна!

Ексклузивно: Би Ти Ви се изплю в лицето на Слави Трифонов, гаврата е огромна!
5 (100%) 3 votes

Слави Трифонов понесе подигравка от телевизията, с която работи от 16 години насам!

Зловеща гавра си направи Би Ти Ви със Слави Трифонов и шоуто, продуцирано от него. Тази вечер, само преди минути, от телевизията решиха да отрежат последните думи на Дългия, за да излъчат рекламата, предшестваща Новините, видя Kliuki.bg.

В последните години БТВ нито веднъж не си бе позволявала подобна гавра с „Шоуто на Слави“. Дори понякога да взимаше от чуждото време, предаването завършваше с официален край, в който Слави Трифонов пожелава лека нощ.

Слави Трифонов бе унизен от Би Ти Ви

Слави Трифонов бе унизен от Би Ти Ви

Този път обаче шоуменът не просто не успя да закрие шоуто, но и то бе спряно точно в миг, в който той говореше. Това ясно подсказва, че новият договор на Дългия с Би Ти Ви е малко по-различен.

Като цяло първата седмица от новия сезон на шоуто бе кошмарна. То не предложи очакваните промени, с който да вдигне рейтинга си. Именно затова предаването на Слави Трифонов е събрало доста ниска гледаемост след понеделник.

Не липсват и нападките към шоуто. Според мнозина, Слави и екипът му се провалят с гръм и трясък и съществува реална опасност договорът им да бъде прекратен преждевременно, въпреки голямото обезщетение, което ще трябва БТВ да заплати.

Още с началото на сезона мнозина възнегодуваха от това, че Слави Трифонов е откраднал идеята на „Господари на ефира“, с която се иронизира „Биг Брадър“.

Последваха няколко дни, в които Дългия не предложи нищо ново на своите зрители. Това навежда на мисълта, че може би от Би Ти Ви са направили грешка и шоуто е наистина вече изчерпано.

Дори опитът на Слави Трифонов за покачване на рейтинг ще бъде дежа вю. Той отново организира конкурс за партньорка на г-н Андреев, тъй като Тереза Тодорова вече не работи при него. Това вече го спаси веднъж, когато бе избрана Крисия Тодорова, което явно дава надежди на шоумена, че пак ще се получи същият успех.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ексклузивно: Би Ти Ви се изплю в лицето на Слави Трифонов, гаврата е огромна!”

  1. Ирина

    сеп. 17. 2016

    Този комплексар Славчо никой не иска да го гледа. Махайте го най-накрая. Мисли си , че с разни деца ще е по-интересен. Балетът му също не струва. Само музикантите стават долу-горе. Пък момиченцето, което изгони беше най-интересно в тъпото му шоу.

Добавете коментар