Камен Воденичаров призна: Лудо влюбен съм!

Камен Воденичаров призна: Лудо влюбен съм!
5 (100%) 4 votes

Камен Воденичаров е на гребена на любовта и щастието в момента е плътно до него!

Емблемата на „Ку-ку“ и „Каналето“ Камен Воденичаров открехна леко вратата за своя личен живот. Той не обича да го коментира, но този път призна, че е влюбен, научи Kliuki.bg.

„Без любов нищо не се получава. Затова в момента се радвам на щастлив живот и успехи.“ – сподели Камен Во в ефира на Би Ти Ви.

От интервюто на Петя Дикова се разбра още, че някогашният тв партньор на Слави Трифонов вече работи само и изцяло в областта на киното и театъра.

Камен Воденичаров се носи на вълните на любовта

Камен Воденичаров се носи на вълните на любовта

За разлика от Дългия, който тръгна по пътя на славата в телевизията, Камен Воденичаров през последните десетина години не се появяваше особено много в публичното пространство, но вместо това е работил здраво като актьор.

В послендите години Камен работи най-усилено по поредицата си „5 минути София“. Той е изключително горд и щастлив с този свой проект и възнамерява да продължава да го развива.

Успоредно с това Во не спира да играе в театъра. Предложенията за него просто не стихват, от което съумява да се издържа в последно време.

Що се отнася до любовта, актьорът не сподели кой е човекът на сърцето му в момента, но по всяка вероятност това е мъж.

В зората на своята полулярност Камен Воденичаров имаше връзки с жени, някои от които много сериозни. Тогава дори се ползваше с имиджа на женкар и плейбой.

Впоследствие обаче любовният му живот се обърна и за него започна да се говори, че си пада по мъже. За това свидетелства фактът, че дори на 50-годишна възраст Камен не е женен, нито някога е бил сгоден.

Почитателите на Воденичаров са много. Въпреки че Слави Трифонов стана най-голямата звезда от всички в екипа на „Каналето“, любимецът на зрителите си остана Камен Во.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар