Съседите на покойния Коста Цонев разкриха страшна истина за внучка му Деси!

Съседите на покойния Коста Цонев разкриха страшна истина за внучка му Деси!
4.3 (86.67%) 6 votes

Деси Цонева не е казала всичко така, както е било!

Влизайки в Къщата на „ВИП Брадър“, Деси Цонева обяви, че иска да покаже, че е достойна наследница на баща си, дядо си и баба си. Оказва се обаче, че с последните двама тя не е била никак близка, особено с Коста Цонев, научи Kliuki.bg.

През последните години от живота си великият актьор е живял на село, а неговата внучка нито веднъж не го е посетила. Това разкриха съседите на Коста, съобщи Pik.tv.

За този период Цонев – старши също почти не е напуснал селото, което значи, че той просто не се виждал с щерката на сина си.

Деси Цонева се опитва да представи за истина нещо, което не е

Деси Цонева се опитва да представи за истина нещо, което не е

Всъщност единственият член на семейството му, който е бил някога забелязан в селската къща, е бил Димитър Цонев. Новинарят понякога идвал да взима баща си, за да го води на лекар. И това обаче не се е случвало много често.

Днес, 4 години след смъртта на дядо ѝ, Деси Цонева твърди пред приятелите си, че е била близка с него, но всъщност през настоящия век почти не поддържала връзка с Коста. Единствените ѝ спомени с актьора били от детството ѝ.

Вече не стоят много по-различно нещата и с баба ѝ Анахид Тачева. Тя и до днес поддържа връзка с внучка си, но влизането на Деси във „ВИП Брадър“ я накара да се отрече от дъщерята на покойния си син.

Анахид била повече от бясна и наранена от поведението на Деси. Тя не очаквала, че внучка ѝ ще показва такава липса на скръб и ще се разголва публично.

Към момента единственият близък човек, който подкрепя младата журналистка, е майка ѝ Мариана. Според слуховете, именно брокерката на недвижими имоти била виновна за това, което в момента гледаме в Къщата, тъй като била разглезила до неузнаваемост дъщеря си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар