Дотам го докара Мария Илиева: Атанас Колев ШОКИРА всички жени с признанието си!

Дотам го докара Мария Илиева: Атанас Колев ШОКИРА всички жени с признанието си!
4 (80%) 5 votes

Атанас Колев каза това, което малцина очакваха!

Оказва се, че дори да си тийн идол и девойките да ти налитат отвсякъде, ти пак може да останеш сам. Това доказа Атанас Колев, който към момента не е обвързан и може би няма да бъде скоро, научи Kliuki.bg.

Рапърът разкри пред Петя Дикова, че на този етап не може да си позволи връзка, като от думите му сякаш пролича, че причината, която изтъква той, е във високата му ангажираност.

Атанас Колев е сам

Атанас Колев е сам

„В момента нямам сериозна връзка. Харесва ми това, което правя, но на един 19-годишен човек понякога му идва в повече. Изкарах си лятна почивка с приятели, но ми се иска да беше по-дълга.“ – сподели Атанас Колев в ефир.

Според слуховете, рапърът нямал никакво желание да се занимава с връзки не заради липсата на интерес, а заради това, което му била причинила Мария Илиева. Наско все още се възстановявал от драмата, която нахлула в живота му по време на раздялата с 38-годишната поп дива.

Бронзовият медалист от X Factor 2013 действително има много малко свободно време. Когато не твори музика, той е на лекции, при това в един от най-тежките университети – Медицинския.

„Избрах медицината просто защото това се доближава най-много до нещото, което бих изучавал с интерес. Един ден ще бъда певец – лекар. Ще слизам от сцената, ще слагам бялата престилка и ще бягам за отделението.“ – каза още рапърът в Cool…t.

Все пак фактът, че е необвързан, няма как да не шокира всички по-млади дами. За 3 години той се превърна в може би най-харесвания младеж на България. Фенките му са толкова много, че е доста чудно как нито една от тях все още не е пленила сърцето му.

„Наско е доста търсен сред момичетата, но той не иска да се хване с коя да е. Желанието му е да бъде с някоя хем красива, хем интелигентна. Трудно е да се открие такава.“ – разкриват приятелите му.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар