Шок разкритие: С Александра Богданска е свършено! Петканов победи

Шок разкритие: С Александра Богданска е свършено! Петканов победи
5 (100%) 4 votes

Александра Богданска вече няма място в България, цялото ѝ бъдеще в родината ѝ се провали!

Отмъщението на Даниел Петканов се получи не просто жестоко, но и смразяващо от болка. Лудия репортер първо принуди Александра Богданска да влезе в психиатричното отделение на столична болница, а сега е напът да я изхвърли изцяло от страната.

Станалата известна като Сашка с пръста девойка съвсем сериозно обмисляла да емигрира в друга държава. Тя срещала само подигравки и злобни коментари от всички свои познати и дори непознати, което я смазвало психически, научи Kliuki.bg.

Александра Богданска е свършена за България

Александра Богданска е свършена за България

Затова Александра Богданска започнала да вярва, че единственото ѝ спасение е в чужбина, където хората не я познават и не знаят нищо за нея. 22-годишната хубавица се била насочила към Италия, където живее любовникът ѝ от снимката с пръста.

За Сашка било изключително трудно да си намери работа тук. Тя вече била изключена от плановете на няколко модни агенции, за които преди това е имала уговорка да се снима.

„Никой не иска да назначи подобно момиче, защото то стана за посмешище на цяла България и ще повлияе негативно на имиджа на всяка фирма.“ – шушукат злите езици.

Александра Богданска и преди това не е работила много в България. Повечето ѝ ангажименти бяха зад граница, както е добре известно.

Именно това обикаляне по чужди земи е давало шанс на красавицата да изневерява многократно на Даниел Петканов. Репортерът намекна преди седмици, че Сашка е изпълнявала други услуги срещу пари и така е печелила в чужбина, но това не може да се докаже.

Богданска още не е завършила напълно висшето си образование, но толкова много искала да се махне от обвиняващите я погледи тук, че била готова да остане дори без диплома.

Тя не си и помисляла да стъпи на лекции през новата учебна година и единственият вариант да се диломира ѝ остава дистанционното обучение.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Шок разкритие: С Александра Богданска е свършено! Петканов победи”

  1. Алекс

    сеп. 17. 2016

    Изрод с главно Д. Дано да го осъди. Малко ли мъже изневеряват на жените си, тях защо обществото не ги гони от страната

Добавете коментар