Раздор във фамилията! Тодор Славков стори с Жени Живкова нещо, което никога не си е позволявал

Раздор във фамилията! Тодор Славков стори с Жени Живкова нещо, което никога не си е позволявал
5 (100%) 3 votes

Тодор Славков демонстрира невиждано от години отношение към сестра си Жени Живкова.

Тодор Славков може не винаги да е бил безупречен и често да се е забърквал в скандали, но по отношение на кака си Жени винаги е бил по-нисък от тревата. От малък той подкрепя нейните успехи в света на модата и винаги е бил на първия ред на нейните ревюта. Именно за това неговата липса на последното направи доста лошо впечатление, разбра kliuki.bg.

Тодор Славков не уважи сестра си Жени

Тодор Славков не уважи сестра си Жени

В последно време Малък Тошко се покри изцяло от медийния шум, след като даде публично обещание да спре да пие и да стане баща за пример. Сега обаче явно нещо в отношенията със сестра му куца, защото той не бе забелязан сред специалните гости на ревюто на Жени Живкова на Седмицата на модата. За да компенсират неговата липса, от първия ред аплодираха дъщерята на Тодор Славков и нейната майка Силвия.

Освен това на събитието присъства в третата жена на Батето Валя. По традиция ревютата на дизайнерката се превръщат в събирателен пункт на фамилията Живкови и Малък Тошко не пропуска да се присъедини към родата си, било то и по средата или малко преди края на ревюто, за да не умре от скука през останалото време.

Всеизвестно е, че Тодор Славков си пада по манекенки, но хич не му пука за дрехите, които носят. Заради невъзможността си да симулира интерес и нежеланието да обиди сестра си, Малък Тошко все пристигаше за финалните аплаузи, които тази година за пръв път минаха без него. За сметка на неговото неуважение към сестра си, дузина участници във ВИП Брадър можеше да бъдат забелязани сред публиката, пише bgdnes.bg.

Жени Калканджиева наблюдаваше внимателно новата колекция на своята адашка, а в близост до нея се бяха наредили Иво Танев и Соня Колтуклиева, които не пропуснаха да поздравят Жени Живкова пред края на ревюто и да попитат защо го няма Тодор Славков.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар