Новият Бен Хур или един благородник в киното

Новият Бен Хур или един благородник в киното
5 (100%) 1 vote

Новият Бен Хур или един благородник в киното. Става дума за Джак Хюстън, той е от семейството на потомствени носители на множество статуетки „Оскар“, внук на е американския режисьор Джон Хюстън, който е с 14 номинации и една статуетка за режисура и сценарий, както и племенник на популярната и красива Анджелика Хюстън.

На 33 години, с няколко филма зад гърба си вече, не много популярен, но винаги отговорен към избора си на кинопроекти, както казва самият Джак. Той все се старае да представя добре фамилията си с работата си, в гените му тече и благородническа кръв, затова произходът му е определено впечатляващ, пишат и от светското издание на „Ева“.

А освен това той е и щастлив в личен план, вече има две деца, половинката му е супер моделът Шана Клик. С нея има връзка от пет години, заедно имат момиченце на 3 г. и син на около една годинка.

В новата лента "Бен Хур" изгрява и звездата на чаровника от фамилия Хюстън - Джак

В новата лента „Бен Хур“ изгрява и звездата на чаровника от фамилия Хюстън – Джак

Семейството е от Лондон, но вече живее в САЩ, а по време на снимките на филма – Бен Хур преоткриват и красотите на Италия. Джак споделял, че се влюбва в тази страна, хората й и цялата италианска култура.

Бен Хур е библейски герой, историята се развива в Христово време и разказва за война и лична семейна драма. Ефектите на филма са впечатляващи и има доста големи масови и фатални сцени, което е атрактивен елемент.

Атрактивен и секси, млад и вече известен с ролята на Бен Хур в киното

Атрактивен и секси, млад и вече известен с ролята на Бен Хур в киното

Последната лента относно персонажа на Бен Хур е заснета в края на 50-те години, като получава множество номинации за престижни отличия и цели 11 статуетки „Оскар“. Затова се очаква от новата кинолента с участието на Хюстън отново номинациите за награди да са много.

Очакваме и ние с нетърпение, добавяме от изданието за новини Клюки.БГ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар