Александър Сано за живота и филмите

Александър Сано за живота и филмите
5 (100%) 1 vote

Александър Сано говори за живота и филмите. Един от най-популярните родни артисти застава открито, за да сподели за себе си и всичко, което му е ценно.

Един от най-успешните бг сериали – „Под прикритие“, който телевизия БНТ ни предостави шанса да гледаме, е в основата на развитието на Сано, който там имаше една от главните роли. Освен това той има участие в редица други филми, както и често е избиран за водещ на много големи форуми и мероприятия.

Александър Сано е с арменски корени. След трудностите за арменците преди години в Турция, родът му напуска Истанбул и някои заминават за Италия и Франция, докато неговите роднини се заселват тук, в България.

Александър и половинката му Нели Атанасова имат общо дете – момиченце, докато заедно отгледаха и доведения син на водещата Нели, който е вече голям и е от Иво Карамански.

Александър Сано за себе си и своя род с арменски корен

Александър Сано за себе си и своя род с арменски корен

За себе си Сано определя, че с времето се е научил да се гледа отстрани, да преценява нещата по-трезво, а освен това за разлика от повечето си колеги, които не предпочитали да се гледат след това отстрани във филма „Под прикритие“, а напротив Александър Сано или по прякор – Косъма, споделя пред „Ева“ и медиите, че много често гледал сам филма, бил изгледал всичките епизоди до момента.

Той много ценял страничното мнение и виждал грешките в себе си след това. За Александър най-добре похарчените време и пари са тези, които си дал за здравето и нуждите на семейството си.

Един добър и любящ татко, грижете за малката никак не му тежали, споделя Сано

Един добър и любящ татко, грижете за малката никак не му тежали, споделя Сано

Желаем на Александър Сано много любов и хармония в личен план и още доста успешни проекти като досегашните му в професионален план, а именно Братя Мангасарян”, „Под прикритие”, „Тилт”, „Миграцията на паламуда“ и също лентата – „Кербала“ , коментираме и ние от изданието „Клюки.бг“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар