Още за култовия лекарски сериал

Още за култовия лекарски сериал
4.5 (90%) 4 votes

Още за култовия лекарски сериал или един определено успешен филмов проект в ефира на Нова ТВ – „Откраднат живот“.

Освен че отново победи всички с високия си рейтинг и прикова вниманието на толкова почитатели на екипа на описаната болница, „Откраднат живот“ има заплетен сюжет и много интриги в развитието на историите и образите на главните герои, коментираме от изданието Клюки.бг.

А в следващата седмица за всички почитатели на поредицата за лекарите ще има и специална изненада – двама популярни водещи ще вземат участие в поредицата.

Ани и Виктор ще ни зарадват с появата си в един от епизодите. Самите те го разкриха публично. Интересното е, че ще играят самите себе си, показвайки новини около случая с починалата родилка, както се пише и в изданието „За Жената“.

Ано Цолова скоро и актриса по Нова ТВ

Ано Цолова скоро и актриса по Нова ТВ

Както казват те, ще ги видим в ролята на лошите журналисти, защото притискат доста д-р Василев. Затова едва ли ще станат любимци на публиката на сериала „Откраднат живот“, а Виктор добавя на шега, че ги убиват и така сигурно сбъдват множество човешки фантазии и мечти, смеят се водещите.

Ани Цолова и Виктор отново водещи, отново заедно в комбина, дори и в ролите си в един сериал

Ани Цолова и Виктор отново водещи, отново заедно в комбина, дори и в ролите си в един сериал – „Откраднат живот“ по Нова

Така че в сряда ще видим и игралните умения на двойката водещи – Ани Цолова и Виктор Николаев. Очакваме с нетърпение ролите им и разбира се, все по-заплитащата се интрига около Василев и компания още тези дни.

Определено българската версия на „Спешно отделение“ има много бъдеще и успех засега, което е радващо за тези, които от години очакват подобен филм на родна земя.

Българското кино определено е в подем през последните десет години – „Стъклен дом, „Под прикритие“, сега и „Откраднат живот“. Вижда се, че има бъдеще за артистите и радост за публиката ни, което е много важно за нашето изкуство.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Още за култовия лекарски сериал”

  1. пешо

    сеп. 19. 2016

    Олеле,дебелата плевенска вуйна-актриса…..Имайте милост към нас зрителите.Моля ви.Това отвратително същество,наречено анка цолова,ще докара на някой зрител инфаркт.Недейте така…..

  2. пешо

    сеп. 19. 2016

    Дебелата плевенска вуйна,отвратителното същество,наречено анка цолова ще става актриса…..Бог да пази българското кино.

Добавете коментар