Даниел Петканов се изплю в лицето на Александра Богданска с думите „долен боклук“

Даниел Петканов се изплю в лицето на Александра Богданска с думите „долен боклук“
4.8 (95%) 4 votes

Даниел Петканов се гаври по всякакъв начин с вече бившата си приятелка!

Лудия репортер на Милен Цветков още е бесен на някогашната си любима и иска да я срине напълно. Ясно е, че Даниел Петканов целенасочено унижава Александра Богданска, но някои от действията му са преминали предела на допустимото поведение.

Това стана ясно от разкритието на близка до Сашка с пръста. Тя направи болезнено признание в „Папараци“, което показва журналиста в една доста просташка светлина, научи Kliuki.bg.

Александра Богданска поема удар след удар от Даниел Петканов

Александра Богданска поема удар след удар от Даниел Петканов

Малко след като официално са се разделили, двамата бивши влюбени се засекли на мероприятие. Тогава Даниел Петканов се приближил до Богданска и се изплюл в лицето ѝ с думите „долен боклук“.

Красавицата не отвърнала нищо, но едва дни по-късно се озовала в болница. Там тя доскоро лекуваше душевната си мъка от скандала, който Лудия репортер ѝ навлече.

В момента Александра се страхувала дори за живота си. Тя живее в софийско общежитие с още две момичета, но непознати хора я тормозели непрекъснато. Те замервали с домати колата ѝ, както и прозорците ѝ.

Сашка изобщо не си и помисляла да посещава лекциите в УНСС, които започват след две седмици. Тя била наясно, че състудентите ѝ няма да подминат с лека ръка всичко, което се изписа за нея в последно време.

Богданска се е влюбила в италианец – този от снимката с пръста, който е на 25 г. Тя имала желание да скъса с Даниел Петканов, но не знаела как да го направи. Притеснявала се, че той, като медийна личност, ще ѝ вгорчи живота.

Именно това се и получи, но по най-жестокия начин, който някой някога можеше да си представи. Даниел е изчакал известно време, докато реши как да реагира на изневярата.

Алекс твърди, че наистина е обичала Петканов, но нещата помежду им почнали да се охлаждат и в един миг тя изстинала към него. За това допринесъл и самият репортер, който постепенно станал по-груб в поведението си спрямо нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Даниел Петканов се изплю в лицето на Александра Богданска с думите „долен боклук“”

  1. Кети

    сеп. 19. 2016

    Долен боклук си ти, грознико. Тъп, неграмотен, с налудничаво поведение, грубиян, не заслужаваш изобщо това момиче, и канонадата срещу нея не е породена от болката ти по нея, а от факта, че си комплексиран по отношение на нея и го знаеш! Тя е сладка, красива, супер млада, студентка, все пак решила да гради бъдещето си самостоятелно, и се забавлява докато е необвързана със семейство. Ти не си семейство и не можеш да бъдеш! Да видим тебе простако коя ще те вземе, щом се държиш така некавалерски със жените. Като ти е изневерила, скарайте се и я остави. Това, което направи е непростима свинщина. Да не говорим, че две снимки може да показват, че е била сна кого, когото харесва, но не доказват платена услуга. Заслужава да го съсипе в съда. А колкото до наранените му чувства, Еми грозен си, не те харесва, какво да правим сега

Добавете коментар