Ани Салич разтресе Нова телевизия с това признание за Николай Дойнов (Никой не го е очаквал!)

Ани Салич разтресе Нова телевизия с това признание за Николай Дойнов (Никой не го е очаквал!)
4 (80%) 6 votes

Ани Салич направи скандално разкритие за Ники Дойнов и то преди всичките им колеги!

Само преди дни новинарката Ани Салич оставила колегите си в нюзрума с отворена уста, заявявайки им, че от дълги години таи любовни чувства към екранния си партньор Николай Дойнов. Тя не се посвенила да направи тази изцепка, в която мнозина видели скрит замисъл, а самият обект на чувствата не пожелал да коментира по какъвто и да било начин, узна kliuki.bg.

Ани Салич търси изгода, маскирана зад фалшиви чувства

Ани Салич търси изгода, маскирана зад фалшиви чувства

Позавяхващата телевизионна звезда Ани Салич извървя дълъг път, докато отново се завърне в Нова телевизия. Нейна пътеводна звезда през цялото време обаче се оказва, че е бил не друг, а Николай. Още при първите си стъпки в частния канал, тя го приела за свой еталон не само за професионалист, но и за мъж. Възхищавала му се искрено и все се надявала тайно да имат възможност да станат двойка поне на екрана, ако не в живота.

Съдбата обаче разделила Ани Салич от нейния възлюбен и тя започнала маратон из куп кабелни телевизии, докато накрая не пусна корени в БТВ като лице на централната емисия новини. За нейно съжаление, до нея седеше не Ники Дойнов, а Юксел Кадриев, който тя се е опитвала да приучва да се държи като колегата си от Нова. На всичко обаче е ясно, че на вдървения Юки това му е невъзможно, пише pik.bg.

Именно по тази причина, щом получа предложение от Нова да се върне отново в нейния екип, първият въпрос на Ани Салич не бил колко пари ще взима, а дали ще води с Николай. Щом получила положителен отговор и все пак видя, че ще получава по-голямо възнаграждение, тя се съгласила на мига. Вероятно за никой зрител не остава скрито приповдигнатото й поведение, щом е на една маса с Дойнов, била тя и в новинарското студио.

Извън него също е не по-малко интересно. Колегите на новинарката я разконспирираха, че надали има такива силни чувства към колегата си, а просто се опитва всячески да му влезе под кожата, за да може той да ходатайства за нея пред шефовете и така да се уреди с по-висока заплата и пост. Ники Дойнов обаче бил непоклатим и въобще не се поддавал на намеците и свалките на Ани Салич, която се слави като голяма натегачка и използвачка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар